marți, 16 noiembrie 2010

La RoEnergy Timisoara Cum sa taiati factura de energie

La RoEnergy Timisoara
Cum sa taiati factura de energie
Vine iarna si nu stiti cum ati putea sa platiti o factura mai mica pentru intretinere? Sunteti in cautarea unui furnizor de tehnologie in domeniul energiei regenerabile ? Ori poate va intereseaza sa stiti cum functioneaza o turbina eoliana ? Timp de trei zile, RoEnergy South-East Europe 2010 va ofera raspunsuri aplicate, produse si servicii pe tema energiei regenerabile si eficientei energetice.
In zilele de 18,19 si 20 noiembrie 2010, Timisoara va fi gazda RoEnergy South-East Europe 2010, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, un eveniment de exceptie ce va avea loc la Pavilion Expovest, Calea Lugojului, numarul 7, intre orele 9.00 si 17.30. Manifestarea, constand in expozitii de produse si tehnologii, cat si in conferinte, promoveaza trecerea la folosirea energiilor alternative, ca mijloc inovativ de dezvoltare sustenabila. Din paleta RoEnergy nu lipsesc domeniile eolian, solar, biocombustibili, biomasa, autovehiculele hybrid. Evenimentul grupeaza 40 de expozanti, interni si internationali, respectiv trei zile de conferinte sub temele: Secretele eficientei energetice, Constructiile inteligente sfideaza criza si Bioenergie- cercetarea de astazi, energia de maine.
In esenta, RoEnergy faciliteaza intalnirea ofertei producatorilor si comerciantilor din Vest cu cererea companiilor si administratiilor publice romanesti, interesate sa treaca la folosirea de tehnologii alternative. De asemenea, targul poate fi mediul ideal de aflare a unor noi parteneri de afaceri pentru cei interesati de energia regenerabila.
Din oferta expozantilor, spicuim: Cink Hydro – Energy, Mabec Trading, Ecosystem Inter, Metalmont, Bramac, Wegland, Banat Car, Abcom Led Light Prod, Phoenix Energy, Proelectric.

Niciun comentariu: