luni, 4 octombrie 2010

Bosch sărbătoreşte vânzarea a 10 milioane de unelte IXO


Bosch anunţă faptul că a vândut 10 milioane de scule electrice IXO. Încă de la lansare, din anul 2003, şurubelniţa cu acumulator litiu-ion IXO a devenit cea mai vândută sculă electrică, succesul acesteia datorându-se tehnologiei încorporate, care îi permite să fie uşoară, mică şi practică. Cu ocazia acestei aniversări, până pe 30 noiembrie 2010, Bosch organizează un concurs prin care participanţii pot câştiga una din cele 10 şurubelniţe unicat, ediţie limitată, împodobite cu cristale Swarovski.

Şurubelniţă IXO cu acumulator de 3,6 V de la Bosch este mică, uşoară şi cu un design ergonomic. Datorită dimensiunii reduse şi echilibrate, se poate lucra cu IXO în cele mai mici spaţii. IXO este special creată pentru micile înşurubări şi montări care sunt inerente în întreţinerea oricărei locuinţe. În aceste activităţi, IXO se dovedeşte mult mai eficientă decât şurubelniţele clasice. Cu o greutate de numai 300 de grame, ea poate fi mânuită cu uşurinţă pentru a înşuruba rafturi, a repara bicicleta sau la demontarea şi montarea calculatoarelor.

Secretul succesului lui IXO constă în tehnologia acumulatorilor litiu-ion, regăsită şi în laptop-uri sau telefoane mobile. Acumulatorul cu litiu-ion este mai mic şi mai uşor decât acumulatorii obişnuiţi, chiar dacă are aceeaşi forţă. Un alt mare avantaj îl constituie faptul că acesta nu se auto-descarcă, ci lucrează la capacitate maximă, chiar şi dupa ce a stat nefolosit timp de un an. În plus, acumulatorii cu litiu-ion nu prezintă efect de memorie.

Cu ocazia acestei aniversări, Bosch organizează o tombolă online pe site-ul www.bosch-do-it.ro. Tombola are loc până în data de 30 noiembrie 2010, iar prin simplul răspuns la o întrebare, participanţii sunt înscrişi la tragerea la sorţi pentru câştigarea uneia din cele 10 şurubelniţe împodobite cu cristale Swarovski. Unealta IXO oferită ca premiu este ediţie limitată, iar valoarea totală a premiilor se ridică la 13.000 RON.

Regulamentul complet al promoţiei este disponibil pe site-ul www.bosch-do-it.ro.

Contact pentru jurnalisti: Eleni Sefel, tel: (021) 4057529

Grupul Bosch este, la nivel internaţional, cel mai important producǎtor în industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum şi tehnicii pentru clǎdiri. În anul 2009, cei aproximativ 270.000 de angajaţi au realizat o cifrǎ de afaceri de 38.2 miliarde de Euro. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH şi circa 300 de filiale şi reprezentanţe regionale în peste 60 de ţǎri, iar prin parteneriate, Bosch este prezent în alte 150 de ţări. Structura acestui concern mondial de dezvoltare, producţie şi distribuţie susţine politica de extindere continuǎ a Grupului. Bosch investeşte anual peste 3.5 miliarde de Euro pentru cercetare şi dezvoltare, înregistrând peste 3800 de patente la nivel mondial. Prin produsele şi serviciile oferite, Bosch urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii oferind soluţii fiabile şi inovative.

Concernul a fost înfiinţat la Stuttgart în 1886 de cǎtre Robert Bosch (1861 - 1942) sub numele de „Atelier de mecanicǎ finǎ şi electrotehnică”. Structura Robert Bosch GmbH asigurǎ independenţa financiarǎ, precum şi libertatea antreprenorialǎ a Grupului Bosch. Aceasta îi permite companiei sǎ facǎ investiţii pentru asigurarea viitorului sǎu, precum şi sǎ respecte responsabilitatea sa socialǎ. Capitalui social al Robert Bosch GmbH este deţinut în proporţie de 92% de cǎtre Fundaţia Robert Bosch. Funcţiile de conducere ale grupului sunt îndeplinite de Robert Bosch Industrietreuhand KG, care deţine şi majoritatea voturilor. Cealaltǎ parte este deţinutǎ de familia Bosch şi de Robert Bosch GmbH.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.bosch.com.

Niciun comentariu: