marți, 8 iunie 2010

VELUX România îşi recompensează clienţii


Bucureşti, 8 iunie 2010 – În perioada 1 iunie -31 august, VELUX România oferă clienţilor posibilitatea de a primi contravaloarea accesoriilor achiziţionate.

Cei care au înţeles importanţa utilizării mansardei ca spaţiu de locuit vor fi răsplatiţi pe măsura: VELUX România le va returna banii pe accesoriile achiziţionate în cadrul campaniei Rulourile VELUX fac diferenţa!

Cinci dintre clienţii care au optat pentru accesorii VELUX, în perioada 1 iunie – 31 august, vor primi contravaloarea produselor achiziţionate. Tot ce trebuie să facă pentru a intra în posesia premiilor oferite de VELUX România este să trimită fotografii şi o descriere a mansardei prin care să ilustreze ideile de amenajare şi decorare a spaţiului de sub acoperiş. Echipa de specialişti VELUX va alege cele mai reuşite proiecte şi le va premia.

Cătălina Raţiu, Strategic Manager, VELUX România a declarat: „Campania lansată de VELUX România reprezintă modul prin care vrem să le mulţumim clienţilor noştri pentru că optează de fiecare dată pentru calitate şi siguranţă prin produsele noastre. Căutăm să-i surprindem cu lucruri plăcute şi să le oferim motive să se bucure de alegerea făcută.”

Accesoriile pentru ferestrele de mansardă VELUX asigură o ambianţă plăcută şi contribuie la eficientizarea energetică a spaţiului de locuit, îmbunătăţind izolaţia termică cu până la 34% în sezonul rece şi reducând căldura cu până la 94% în sezonul cald.

Regulamentul campaniei Rulourile VELUX fac diferenţa! este disponibil pe site-ul www.velux.ro.

Prin produsele inventate şi dezvoltate de mai bine de 65 de ani, compania VELUX contribuie la îmbunătăţirea climatului interior al spaţiilor de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei. VELUX produce o gamă largă de ferestre de mansardă, potrivite atât acoperişurilor înclinate cât şi celor tip terasă, jaluzele, rulouri interioare şi parasolare, produse de instalare, dispozitive de comandă şi control. Grupul VELUX deţine fabrici în 11 ţări şi companii de vânzări în 40 de ţări şi reprezintă, la nivel mondial, unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de construcţii, ale cărui produse sunt vândute peste tot în lume. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajaţi şi este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu răspundere limitată deţinută de către familia fondatoare şi fundaţii. Grupul VELUX este prezent în România din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX România S.R.L. Pentru detalii vizitaţi www.velux.ro şi www.velux.com.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

VELUX România, Catalina Ratiu, Strategic Manager
Telefon: + 40 268 42 55 77
E-mail: catalina.ratiu@velux.com
www.velux.ro

SPIN COMMUNICATIONS, Ofelia Năstase, Senior PR Executive
Telefon: + 40 31 06 01 226/ + 40 753 029 773
E-mail: o.nastase@spin-communications.com

Niciun comentariu: