marți, 8 iunie 2010

Serviciul de Internet Banking de la Libra Bank este acum disponibil pe domeniul www.internetbanking.ro

Data: 7.06.2010

Incepand din aceasta luna, Libra Bank ofera serviciul sau de Internet Banking chiar la adresa www.internetbanking.ro, astfel incat clientilor sa le fie mult mai usor sa acceseze acest serviciu online de plati si gestionare operatiuni. Alaturi de mutarea pe noua platforma, serviciul de Internet Banking de la Libra Bank vine si cu o noua interfata, intuitiva, pentru ca utilizatorilor sa le fie cat mai simplu sa-l foloseasca.

Astfel, noua interfata ofera o serie de avantaje menite sa imbunatateasca experienta de utilizare a acestui serviciu din punct de vedere grafic, informational si operational. Toate operatiunile derulate prin serviciul de Internet Banking de la Libra Bank se desfasoara in timp real, iar prin noua platforma utilizatorii au acces la toate conturile bancare pe care le detin (conturi curente, conturi de depozit) precum si la informatiile legate de cardurile si creditele proprii. In plus, daca doresc, utilizatorii pot primi alerte pe e-mail, pentru a sti permanent situatia banilor lor (spre exemplu pot primi alerte cu privire la data scadentei unui depozit constituit sau la efectuarea unei plati ordonate).

Toti utilizatorii serviciului de Internet Banking de la Libra Bank beneficiaza de masuri de securitate imbunatatite, datorita utilizarii unei tehnologii avansate de criptare, care permite codificarea informatiilor pentru evitarea tranzactiilor neautorizate.

Pe langa avantajul esential al garantiei securitatii informatiilor si tranzactiilor, serviciul de Internet Banking de la Libra Bank este usor de utilizat, rapid si are comisoane atractive:
- Comision 0 pentru instalare
- Comision 0 pentru administrare
- Comisioane de utilizare reduse cu 30% fata de operatiunile efectuate la ghiseul bancii.

Eforturile continue de imbunatatire a calitatii serviciilor de online banking au adus deja bancii Libra Bank o recunoastere oficiala cu prilejul Galei Online Banking organizate in aprilie 2010 de Finmedia si revista eFinance, in cadrul careia serviciul de Internet Banking de la Libra Bank a primit premiul pentru "Cea mai buna rata de tranzactii/ utilizator si cea mai buna rata de autentificari/ utilizator”.

Informatii de suport

Libra Bank este pozitionata si recunoscuta drept „Banca Profesiilor Liberale”. Misiunea sa este sa fie un partener financiar de încredere pentru fiecare dintre clientii sai – specialisti ai profesiilor liberale, IMM-uri si persoane fizice.Prin cele 24 de sucursale ale sale, Libra Bank raspunde nevoilor financiare a peste 5000 de IMM-uri si 9000 de centre de sanatate, clinici, cabinete medicale, medici, birouri de avocatura si contabilitate si alti specialisti ai profesiilor liberale.

Informatii suplimentare:
Diana Hodivoianu, PR Officer, Libra Bank/ Email: diana.hodivoianu@librabank.ro /Tel: 021 208 16 51 Alina Papa, Director Divizia Marketing & Comunicare/ Email: alina.papa@librabank.ro/ Tel: 021 208 16 51

Niciun comentariu: