joi, 24 iunie 2010

SOCOMEC SE EXTINDE ÎN ROMÂNIA



Iunie 2010

Grupul franco-italian SOCOMEC – lider european şi mondial în asigurarea disponibilităţii, controlului şi securizării reţelelor de energie electrică de joasă tensiune – a achiziţionat recent Power System Rom (PSR), o companie românească distribuitoare de sisteme de alimentare electrică, având sediul în Bucureşti.

Cu o cifră de afaceri anuală de 3 milioane euro (2009) şi 25 de angajaţi, PSR a fost distribuitorul exclusiv de UPS-uri pentru SOCOMEC în România pentru mai mult de 10 ani. Creşterea constantă a portofoliului de clienţi şi a cifrei de afaceri din ultimii ani a permis PSR să atingă o cotă de piaţă de 15% şi să fie clasificat printre liderii distribuitorilor de soluţii pentru protecţia şi continuitatea furnizării energiei electrice pe piaţa din România.

Prin această acţiune, SOCOMEC urmăreşte consolidarea prezenţei sale în Europa de Est. De fapt, noua structură ce va funcţiona sub numele de SOCOMEC România, va reprezenta un element esenţial în strategia dezvoltării comerciale din această zonă.
Mulţumită expertizei profesionale a managementului şi personalul de vânzări actual – ce va continua să activeze în noua structură – dar şi a experienţei în sectorul UPS-urilor câştigate în timpul unei decade de colaborare între cei doi parteneri, SOCOMEC România are scopuri de creştere foarte ambiţioase.
Aşa cum întotdeauna a oferit produse foarte avansate, noua structură urmăreşte creşterea calităţii service-ului astfel încât să asigure o relaţie mai apropiată cu clientul şi satisfacerea lui continuă. Alianţa dintre cele două firme ajută, de asemenea la creşterea specializării în sectoare strategice ale pieţei, ce nu au fost încă dezvoltate şi exploatate în România.

“Pe parcursul celor 10 ani de colaborare profitabilă,” declară cu satisfacţie Bogdan Velcescu, fost preşedinte al PSR şi actual Managing Director al noii sucursale, “am crezut întotdeauna în calitatea produselor SOCOMEC, iar această calitate a fost confirmată de clienţii noştrii.”
“Urmând trendul actual de globalizare,” adaugă Velcescu, “SOCOMEC România va aduce toată experienţa Grupului pe piaţa noastră. În acelaşi timp, prezenţa directă a SOCOMEC, împreună cu reputaţia PSR câştigată în decursul acestor ani, ne vor ghida în crearea unui service excelent pentru clienţii noştri, pornind de la asistenţa after-sales.”

Pascal Kim, Managing Director al Diviziei SOCOMEC UPS, confirmă: “Suntem mândri să îi urăm lui Bogdan Velcescu şi echipei sale bun venit în familia SOCOMEC. Împreună vom creşte capacitatea noastră de a furniza valoare adăugată clienţilor noştri din România; prioritatea noastră comună va fi de a-i sprijini pe clienţii noştri în gestionarea eficientă a reţelelor lor de energie. SOCOMEC România va beneficia de experienţa de 40 de ani a SOCOMEC în a oferi suportul pe cele mai exigente pieţe, în grija pentru cerinţele lor şi în furnizarea arhitecturilor şi tehnologiilor de vârf.”

Despre SOCOMEC Group

SOCOMEC este un grup industrial independent, specializat în asigurarea disponibilităţii, controlului şi securizării reţelelor electrice de joasă tensiune în industrie şi sectorul serviciilor.

Înfiinţată în 1922, dezvoltarea companiei se bazează pe două activităţi industriale complementare:
- Sisteme de Protecţie şi Automatizări Electrice (întrerupătoare, siguranţe, inversoare de sarcină, întrerupătoare de protecţie, monitorizare electronică şi de protecţie, carcase, dulapuri etc.);
- Sisteme de Alimentare Electrică Continuă (invertoare, module de transfer de sarcină, redresoare/încărcătoare, compensatori armonici, etc.).

SOCOMEC este lider şi specialist în domeniul său.
Având 2500 de angajaţi în 22 de subsidiare în toată lumea, SOCOMEC deţine controlul total asupra proiectării, producerii şi comercializării produselor sale.
Nouă site-uri industriale (4 în Franţa, 1 în Italia, 1 în Tunisia, 1 în India, 2 în China) funcţionează utilizând expertiza tehnologică a Grupului, garantând în permanenţă calitatea producţiei şi respectarea termenelor.

În 2009, SOCOMEC Group a avut o cifră de afaceri de 310 millioane de euro.
Aflaţi mai multe de pe www.socomec.com

Niciun comentariu: