vineri, 5 martie 2010

SOFT Bath


SOFT Bath are la baza un material special, care impiedica racirea rapida a apei si care ”se muleaza” pe corp, concept realizat de faimosul designer Marc Sadler. Aceasta cada inovativa si ergonomica este disponibila in doua versiuni: fie fixata pe perete, fie fara sprijin. Pentru accesul facil in cada, fiecare versiune este echipata cu un podium elegant. Ambele optiuni ofera un confort total printr-un sistem airspa pentru oferirea unei bunastari complete. Finisarea din aluminiu satinat asigura calitatea si aspectul deosebit al podiumului, precum si al panoului. Toate componentele se imbina pentru a crea un mediu de o clasa ti functionalitate extreme. Te scufunzi. O senzatie pe care nu ai mai cunoscut-o vreodata te imbraca, pe masura ce aluneci intr-un pat moale de fericire. Peretii cazii, facuti dintr-un material nou, revolutionar, se incalzesc cu apa calda pentru a oferi confort dincolo de cele mai indraznete vise.
Pret 7800 euro fara tva

Acest material inovativ mentine temperatura apei pentru o perioada mai mare decat o cada obisnuita, intrucat este realizata dintr-un material special care mentine temperatura apei pentru un timp de doua ori mai indelungat decat in cazul unei cazi normale, reducand consumul de apa si energie. Asadar, acesta reduce cantitatea de apa folosita pentru o baie.
Materialul folosit mai are si alte calitati, cum ar fi: mai rezistent in timp tecat acrilul si mai fin la atingere. Este, de asemenea, mai cald la atingerea cu pielea, mai felxibil

Niciun comentariu: