vineri, 12 martie 2010

Concurs Arhitexturi

“CREIONEAZĂ”
un eseu, de maxim 8000 de caractere, cu tema
ARHITEXTURI
înscrie-te în concurs până pe 5 mai
ŞI CÂŞTIGĂ
premii în valoare de
250 sau 500 ron!



Arhitext va publica eseul câştigător în paginile revistei!
Mai multe detalii (temă concurs, regulament concurs, formular înscriere) poţi găsi pe www.arhitextdesign.ro (secţiunea Ştiri).

Concurs “ARHITEXTURI”

Pune-ti capul la contributie si Arhitext te premiaza!

Arhitext te indeamna sa participi la un concurs de eseuri cu tema “Arhitexturi”, indiferent de facultatea ale carei cursuri le frecventezi! Concursul se va desfasura in cadrul Re-Actiunii Arhitext: “ARHITEXTURI”, care va avea loc intre 18-23 mai 2010, in Bucuresti.

“Arhitexturi” propune o abordare pluridisciplinara – libera si personala – a fenomenului contemporan de arhitectura, menita a identifica acele fire ale retelei, care ii dau consistenta si continuitate. Fire pe care demersul nostru incearca sa le intinda pentru a releva necesarele si consistentele legaturi, care exista sau pot exista intre “panzele” / texturile numite (demers, discurs si limbaj), pe de o parte, si intre diferitele domenii, pe de alta.
Pornind de la acest concept care sta la baza evenimentului nostru si tinand cont de pregatirea teortica a fiecaruia in domeniul sau de interes, te invitam sa dezvoltati un eseu pe aceasta tema.

Asadar, asteptam din partea ta un eseu, de maxim 8000 de caractere cu tot cu spatii, pe tema “Arhitexturi”, pana pe data de 5 mai 2010. La sfarsit, poti castiga premii in valoare de 250 sau 500 ron, iar eseul castigator va fi publicat in paginile revistei!

Descarca regulamentul, completeaza talonul de inscriere pe care il gasesti in numarul 3/2010 al revistei Arhitext si participa la concurs!

Niciun comentariu: