miercuri, 24 februarie 2010

Intalnirea Anuala a Dealerilor Lindab Rova, la cea de-a 15-a editie • 15 parteneri au fost premiati pentru performantele din 2009


Bucuresti, 24 februarie 2009 – In perioada 19-21 februarie a avut loc la Sibiu cea de-a 15-a editie a Intalnirii Anuale a Dealerilor Lindab, eveniment anual de traditie in cadrul companiei. Evenimentul a fost marcat cu entuziasm de reprezentantii a 62 de firme partenere Lindab Rova. 15 dintre parteneri au fost premiati pentru performantele obtinute alaturi de Lindab Rova in anul 2009. Valoarea totala a premiilor a fost de 11.000 Eur.

“Am avut din nou placerea sa reunim cei mai valorosi colaboratori ai nostri. In aceasta perioada dificila, ni se confirma mai mult decat oricand importanta majora a retelei noastre de parteneri. Nu pierdem nici o ocazie sa recunoastem valoarea adaugata pe care cei 300 de parteneri din intreaga tara o aduc Lindab. De aceea, organizam intalniri si trainiguri cat mai frecvente, pentru a ne sustine partenerii si a construi relatii solide”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Intalnirea Dealerilor a fost organizata la Sibiu, pe o tematica medievala. Partenerii invitati au trecut in timpul zilei prin “probe de foc si vitejie” la Muzeul Astra Sibiu, in timp ce seara a fost marcata de momentul acordarii premiilor pentru realizarile din 2009.

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. In urma acestui proces, pe langa sediul central de la Stefanestii de Jos si punctul de lucru de la Cluj (Divizia Ventilatii), Lindab Romania detine inca un punct de lucru la Sibiu. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Free Communication, persoana de contact Iuliana Serea (0752.111.722; iuliana.serea@freecomm.ro).

Niciun comentariu: