miercuri, 20 ianuarie 2010

Generozitate şi confort pentru orice locuinţă!

ECLISSE Italia, lider internaţional în producţia sistemelor metalice de glisare a uşilor şi ferestrelor, funcţionează din acest an şi pe piaţa românească. Soluţiile ECLISSE, însoţite de peste 20 brevete referitoare la fiabilitate, durabilitate, accesibilitate, facilitate în instalare şi întreţinere, satisfac exigenţele moderne ale amenajărilor de interior şi garantează o exploatare îndelungată.
Disponibile la dimensiuni standard sau speciale, potrivite pentru pereti de zidarie sau de gipscarton, sistemele metalice de glisare pot fi echipate cu uşi simple sau duble, simetrice sau telescopice, secţionale sau circulare, din lemn sau sticla.
Montajul sistemelor ECLISSE atât în cazul construcţiilor noi, cât şi în cel al renovărilor sau amenajărilor de interior, presupune creşterea suprafeţelor utile, prin re-câştigarea spaţiilor ocupate de deschiderile tradiţionale. Absenţa finisajelor externe favorizează integrarea totală a sistemelor în pereţi, iar pentru eventuale intervenţii de întreţinere sau echipare cu noi accesorii, accesul este permis fără afectarea structurii pereţilor.

Pentru proiectele in care sunt vizate amenajarile deschise, sistemele de usi glisante transforma spatiul interior intr-o zona deschisa sau uneste doua camere intr-un singur ambient generos, soluţionând problematicile de design şi confort al oricărui stil arhitectonic.
Showroom-ul ECLISSE expune pe o suprafaţă de 400 mp, o gamă diversificată de modele care încorporează uşi glisante de diverse dimensiuni, finisaje şi culori, echipate cu kit de auto-închidere, instalaţie electrică, accesorii de funcţionare coordonată a uşilor, kit de sincronizare etc.
Doriţi o redefinire a locuinţei? Showroom-ul nostru este sursa de inspiraţie, locul în care beneficiaţi de consiliere tehnică şi comercială, astfel încât alegerea sistemelor ECLISSE să corespundă perfect necesităţilor dumneavoastră. ECLISSE reinventează spaţiul!

Vă aşteptăm cu drag!
Popeşti Leordeni, Clǎdirea Galileo - Incinta Menatwork,
Şoseaua de Centurǎ a Municipiului Bucureşti, Nr. 103
Telefon: (004) 021.5296.200, Fax: (004) 021.5296.201
info@eclisse.ro; www.eclisseworld.com

Niciun comentariu: