miercuri, 20 ianuarie 2010

DanaArt Gallery lanseaza „Conexiuni prin arta”


Bucuresti, 08 februarie- DanaArt Gallery lanseaza in data de 8 februarie 2010 galeria virtuala –Conexiuni prin Arta, o colectie de expozitii colective, ce vor da privitorilor sansa de a admira stiluri si tematici diferite.

Expozitia va avea loc la Café Verona- Libraria Carturesti, intre 08 -17 februarie - si respectiv, 18 - 28 februarie 2009.
Promisiunea organzitorilor este o expozitie supriza! Unicitatea acestei expozitii consta in faptul ca cei interesati de analiza operelor expuse vor avea ocazia sa interactioneze cu artistii expozanti si astfel sa descopere detaliile realizarii unei opere de arta. In fiecare dintre cele doua saptamani veti urmari doua serii de artisti, fiecare diferit, pana aproape de opozitie. Spatiul oferit de Café Verona-Libraria Carturesti este unul alternativ, potrivit intocmai pentru ceea Dana Art Gallery pregateste pentru inaugurarea acestei expozitii.

Prima parte a acestui eveniment va fi dedicata picturii, sectiune in care vor fi expuse operele artistilor: Dana Zbarcea, Eugen Vasile Iovan, Bogdan Teodorescu, Andrei Calinescu, Catalina Vasilescu, Nadina Pascariu. Vernisajul acestei prime parti va avea loc in data de 11.02. 2010, incepand cu orele 17.00.

In cea de-a doua parte a expozitiei Conexiuni prin Arta vor fi prezentate lucrari de sculptura,pictura, grafica, fotografie si arta digitala, printre semnatarii operelor fiind Ilina Schileru, Delia Orman, Iulia Morcov, Catalin Burtea, Matei Dumitrescu, Vlad Eftenie, Ioan Oratie, Andreea Ivanciof, Cristina Tinta, Raluca Turliu Cobilanschi. Vernisajul va avea loc in data de 18.02.2010, incepand cu orele 17.00.
In cadrul expozitiei vor fi expuse si lucrarile Iuliei Milena Buiculescu-vitralii/sticla fuzionata si ale Dianei Mirea –fier forjat.

Pentru organizarea acestui eveniment DanaArt Gallery a beneficiat de sprijinul Bancii Romanesti, a partenerilor media Radio Bucuresti fm98,Radio Romania Cultural,Port.ro,Metropotam.ro,Igloo,Unica,Zoom,Arhitext,Casa Mea.ro,Modernism.ro,Vernisaje.ro,Art Act magazine,Art Business,4arte.ro,precum si de sprijinul Murfatlar Romania si Zarea SA.


Despre Dana Art Gallery
Dana Art Gallery este una dintre cele mai tinere galerii, iar aparitia sa se leaga de dorinta de a reprezenta artistii noi, dar si pe cei care nu se regasesc in mainstream, si astfel de a crea conexiuni prin arta. Pentru o galerie atat de recenta, crearea unei identitati bine definite, ramane un proiect de viitor, astfel incat, pentru moment numele artistilor din galerie sunt foarte diverse, atat ca formatie cat si ca univers tematic. Printre proiectele de referinta realizate de DanaArtGallery se numara expozitia "Ipostaze urbane - Metroul de 30 de ani impreuna " in statiile Eroilor si Universitatii, organizata la sfarsitul anului trecut.

Niciun comentariu: