marți, 13 octombrie 2009

Incepe a doua saptamana a Scolii 1001case!

Saptamana a doua a Scolii 1001case de arhitectura si design interior ii aduce in fata arhitectilor si designerilor juniori pe Mag. Arh. Angelo Roventa, Arh Bruno Andresoiu si Arh Ilinca Macarie, MOL Architects.

Temele abordate variaza de la idei de amenajare a spatiului public la modernitatea traditionalului stuf. Cele doua sesiuni de saptamana aceasta vor avea loc marti, 13 octombrie, incepand cu ora 17:00 si joi, 15 octombrie, incepand cu ora 16:30. Partenerii de saptamana aceasta sunt Fabryo, cu o prezentare “Solutii pentru fatade” si Mapei: “Rosturi in mozaic - Mit si Design”.

Saptamana trecuta au sustinut prezentari in cadrul Scolii de arhitectura si design interior organizata de 1001case Katja Perrey arhitect peisagist, KP Landscapes, care a prezentat avantajele fizice si tonusul psihic dat de o gradina cu un design special si arhitectul Andrei Egli care a starnit curiozitatea cursantilor cu Proiectul TER (Tren Expres Regional).

In cadrul primei sesiuni a Scolii 1001case, Grohe, cel mai important furnizor de dusuri si armaturi de lux pentru baie, baterii pentru bucatarie si termostate si-a prezentat cele mai noi game de produse.

Florin Draghia, Marketing Manager la Sika Romania le-a vorbit arhitectilor juniori despre construirea Aeroportului Barabas, din Madrid, care s-a facut integral materiale furnizate de catre aceasta companie.

Parteneri
: EuroSmart Investment, Fabryo, Sika, Grohe, Mapei, Cristal Construct Design
Parteneri media: BaniiNostri.ro, Igloo Media, Arhitext.

Programul complet, fotografii si cele mai noi update-uri la 1001case.ro/scoala

Contact

Cristina – Maria Vaduva, Project Manager

Media 10

Adresa: Str. Sold. Gheorghe Matac, nr 19, sector 2, Bucuresti
Telefon: +4 021 310 29 70
Fax: +4 021 310 28 80
Email: cristina.vaduva@media10.ro

Niciun comentariu: