vineri, 23 octombrie 2009

Concurs pentru studentii la arhitectura (si nu numai)

Romania Green Building Council (RoGBC) si bauMax Romania au dat startul concursului:


Renovarea verde a unui apartament sau a unei case unifamiliale din Romania



SCOP
: crearea un spatiu de locuit mai bun, atat in ceea ce priveste eficienta consumului de energie, calitatea aerului interior, confortul locatarilor, cat si in ceea ce priveste impactul asupra mediului.

PREMII: Valoarea totala a premiilor este de 5000 RON. Cele mai bune 20 de proiecte vor fi expuse in cadrul expozitiei de produse si tehnologii pentru constructii sustenabile “Verde... la preturi mici”, organizata in perioada 24 noiembrie – 6 decembrie in cadrul bauMax Ploiesti. Autorii celor 20 de proiecte expuse vor primi certificate pentru meritele acestora din partea Romania Green Building Council. Premiile si certificatele vor fi acordate pe 23 noiembrie, in cadrul ceremoniei de inaugurare a noului magazin bauMax, din Ploiesti, primul magazin verde pentru bricolaj din Romania.

SUNT INVITATI SA PARTICIPE: studenti la arhitectura, amenajare interioara, ingineria constructiilor si alte discipline conexe in cadrul universitatilor din Romania.

DATA LIMITA PENTRU TRIMITEREA PROIECTELOR: 11 noiembrie 2009

PENTRU REGULAMENT SI INREGISTRARE: acceseaza pagina dedicata.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII: vezi sectiunea "Events" a site-ului nostru: www.rogbc.org.

ORGANIZATORI
:

Romania Green Building Council (RoGBC – Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi) este o asociatie non-profit, apolitica, formata din companii, ce promoveaza constructiile durabile atat prin furnizarea de training, cat si prin implementarea de proiecte pilot care demonstreaza fezabilitatea cladirilor "verzi" in Romania. In plus, RoGBC lucreaza cu autoritatile publice pentru a incuraja masurile legislative favorabile constructiilor durabile.

bauMax
este una dintre cele mai cunoscute companii de bricolaj din Europa Centrala si de Est, avand 137 de magazine in 8 tari. Magazinul bauMax din Ploiesti reprezinta o premiera absoluta in domeniul magazinelor de bricolaj din Romania, fiind unul “verde”, datorita – printre altele – sistemului sau revolutionar de incalzire, respectiv racire, utilizand energie geotermala.

Niciun comentariu: