vineri, 28 august 2009

MAPEI se aliniaza la startul Concursului National al Montatorilor de Parchet organizat de AMPR 2009, 28 august

MAPEI Romania, filiala locala a renumitului producator de adezivi si produse pentru constructii, MAPEI Group Italia, este unul din sponsorii principali ai Concursului National al Montatorilor de Parchet organizat de Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania, ce se va desfasura in perioada 27-29 august, in cadrul Salii de Sport a Universitatii din Oradea. Miza acestui concurs este desemnarea echipei castigatoare in montajul de parchet, ce va reprezenta Romania in 2010 la Concursul European al Montatorilor de Parchet din Polonia.
Cu ocazia acestui eveniment, publicul larg, dar si profesionistii vor putea afla ultimele noutati despre solutiile si produsele folosite in montarea si finisarea parchetului in cadrul seminariilor si demonstratiilor tehnice sustinute de consultantii Mapei de specialitate.
Acest eveniment este doar unul dintr-o serie de astfel de manifestari la care MAPEI Romania va fi prezent, ca urmare a strategiei de informare permanenta asupra gamei de produse variate si complexe, ce cuprinde si sisteme complete pentru montarea si finisarea pardoselilor din lemn, PVC, mocheta, linoleum, dar si adezivi si produse speciale pentru constructii.
Mapei ofera specialistilor din domeniu, dar si micilor meseriasi, solutii economice si eficiente pentru orice problema din acest domeniu.
Cu o istorie de peste 70 de ani, MAPEI (Materiale Auxiliare pentru Constructii si Industrie) si-a construit un nume solid in domeniu, bazandu-se atat pe calitatea produselor promovate cat si pe flexibilitate, inovatie, diversitate, valori ce au insotit compania inca de la infiintarea sa.

Niciun comentariu: