luni, 3 august 2009

Corporate Office Solutions a devenit dealer InterfaceFLOR în România

Corporate Office Solutions (COS), unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa amenajărilor „la cheie” pentru spaţii de birouri, a semnat un acord de parteneriat cu compania InterfaceFLOR, lider mondial în producţia de mochetă modulară sustenabilă, pentru a reprezenta în România cel mai solicitat tip de finisaj pentru pardoseli în spaţiile de lucru moderne.

Corporate Office Solutions are o experienţă de 12 ani în România în domeniul soluţiilor integrate pentru amenajarea spaţiilor de birouri şi, încă de la fondarea sa, este singurul distribuitor autorizat pe plan local al produselor grupului Steelcase, lider mondial în industria mobilierului pentru birouri.

InterfaceFLOR este divizia de mochetă modulară a Interface Inc., corporaţie americană cu sediul în Atlanta SUA şi lider mondial în producţia de pardoseli modulare sustenabile. În prezent, InterfaceFLOR este recunoscut ca lider în design-ul, fabricarea şi comercializarea de plăci de mochetă sustenabilă, pentru uz comercial şi rezidenţial.

În urma a peste jumătate de secol de experienţă în fabricarea dalelor de mochetă, InterfaceFLOR este actualmente o marcă de referinţă mondială în ceea ce priveşte calitatea, performanţa şi serviciile pentru pardoseli modulare şi, totodată, liderul industriei în materie de inovaţii concepute pentru colecţiile sale de mochetă în dale.

InterfaceFLOR oferă soluţii profesionale în domeniul pardoselilor textile în dale, pentru domeniul privat şi comercial, precum: spaţii de birouri, HORECA, spaţii comerciale, educaţie, spitale, instituţii de stat, şi pentru spaţiile domestice - prin marca de mochetă rezidenţială Heuga.

InterfaceFLOR
a câştigat numeroase premii de design pentru produsele sale, iar cele 90 de colecţii de mochetă modulară ce conţin peste 2.000 de culori, flexibilitatea în alegerea design-ului şi posibilităţile infinite de combinaţii de stil şi culoare, sunt elemente ce recomandă marca InterfaceFLOR în rândul produselor arhitecturale de excepţie, preferate de designeri şi arhitecţi din întreaga lume.

InterfaceFLOR este cea mai activă companie din industria sa în ceea ce priveşte demersurile de a reduce impactul climatic al mochetei şi al proceselor tehnologice de fabricaţie a acesteia.

Totodată, Interface Inc. îşi propune să devină prima companie cu amprentă zero asupra mediului. Acţiunile privind dezvoltarea durabilă şi reducerea amprentei climatice în această direcţie au debutat încă de la mijlocul anilor 1990, când fondatorul Interface Inc., domnul Ray Anderson, definea Misiunea Zero – un program de mediu prin care Interface Inc. va deveni prima companie 100% sustenabilă până în 2020.

Pionieră în industria sa în materie de tehnici sustenabile, InterfaceFLOR a câştigat numeroase premii prestigioase pentru iniţiativele sale de mediu, printre care amintim Queen's Award pentru Dezvoltare Durabilă în 2002 şi 2008 în Marea Britanie. Compania a fost, de asemenea, declarată numărul unu mondial în dezvoltare durabilă de către experţi internaţionali, în cadrul unui studiu efectuat de compania de cercetare Globescan.

Până în prezent, printr-un program de reducere a deşeurilor, Interface Inc. a economisit peste 405 milioane de dolari. Programele de eficienţă energetică şi angajamentul companiei privind producerea de energie regenerabilă în centrele proprii de producţie a condus, începând cu 1996, la o scadere cu 67% a emisiilor de gaze cu efect de seră. Schimbările operate în procesele de producţie au permis utilizarea surselor regenerabile de energie electrică în proportie de 100%, în toate fabricile InterfaceFLOR din Europa (Craigavon – Irlanda de Nord, Halifax, Yorkshire şi Scherpenzeel – Olanda).


InterfaceFLO
R reciclează şi reutilizează în mod constant în fabricile sale deşeurile provenite din mochetă şi a lansat deja prima mochetă modulară neutră climatic, prin intermediul programului Cool Carpet ®, în parteneriat cu organizaţia ClimateCare din Marea Britanie.

Preocupările InterfaceFLOR în domeniul amenajărilor interioare sustenabile se regăsesc şi în crearea produselor din gama Intercell, un sistem inovator de pardoseli tehnice menite să asigure o cablare inteligentă în spaţiile de lucru moderne. Principalul avantaj al sistemului Intercell este posibilitatea reglării pe înalţime a pardoselilor, inălţimea acestora putând varia între 40 mm şi 110 mm.


InterfaceFLOR
oferă astfel soluţii complete pentru zonele de birouri, hoteluri, restaurante etc., ideale din din punct de vedere al aspectului, calităţii şi eficienţei pardoselilor textile, graţie unor aspecte ce definesc mocheta modulară InterfaceFLOR:

- Modularitatea şi flexibilitatea amenajării
- Cantitate mult mai mica de adeziv folosită*
- Înlocuirea cu uşurinţă a modulelor deteriorate, într-un timp extrem de scurt
- Excelente proprietăţi pentru clasificarea după criterii de ingnifugare, antistatizare şi lavabilitate
- Rezistenţa remarcabilă în timp, fără a suferi modificări structurale / dimensionale provocate de mediu (umiditate ridicată, temperaturi scăzute, etc.)
- Îmbunătăţirea izolării fonice
- Eliminarea emisiilor de compuşi volatili din mocheta obişnuită şi îmbunătăţirea calităţii aerului respirabil în încăpere
- Principii sustenabile de producţie
- Colecţie impresionantă de culori şi modele
- Flexibilitate în alegerea design-ului dorit, la cerere

*InterfaceFLOR a creat un sistem inovator de fixare a plăcilor de mochetă, numit TacTilesTM, care nu necesită deloc folosirea adezivului.


Relevante:

”InterfaceFLOR şi Steelcase reprezintă doi producători de elită care se adresează segmentului de amenajări corporate pentru spaţiile de lucru şi, din acest considerent, parteneriatul Corporate Office Solutions - InterfaceFLOR este unul strategic. Totodată, ne bucurăm că, prin intermediul parteneriatului cu cel mai mare producător mondial de mochetă în dale, vom oferi clienţilor noştri o soluţie integrată, unitară ca stil şi excepţională în ceea ce priveşte calitatea şi funcţionalitatea. Alăturarea armonioasă dintre mobilierul de birou Steelcase şi mocheta modulară InterfaceFLOR, se datorează şi câtorva principii vizionare comune celor două companii – politica activă de dezvoltare durabilă, oferta de produse neutre din punct de vedere climatic, investiţiile semnificative şi constante în cercetare, inovaţiile în domeniu şi stabilirea tendinţelor în materie de design pentru fiecare industrie în parte” declară domnul Christophe Weller, Managing Partner la Corporate Office Solutions.

“Suntem încrezatori privind începerea colaborării cu Corporate Office Solutions în România, o piaţă emergentă cu potenţial mare de creştere. InterfaceFLOR, lider mondial în industria pardoselilor modulare sustenabile, şi COS sunt companii care oferă produse şi soluţii calitative în amenajările spaţiilor de lucru moderne. Din această perspectivă, considerăm că parteneriatul nostru va fi benefic companiilor din România care îşi doresc crearea unor medii de lucru inteligente, estetice şi totodată sustenabile” declară domnul Dirk Boll, Sales & Marketing Director Central & Eastern Europe InterfaceFLOR.


Resurse suplimentare:

Website InterfaceFLOR: http://www.interfaceflor.eu
Comunicate de presă InterfaceFLOR: http://www.interfaceflor.eu/internet/web.nsf/webpages/5715_EN.html



Despre Corporate Office Solutions:

Corporate Office Solutions (COS)
este parte a grupului multinaţional Office Solutions, una dintre cele mai mari companii din Europa Centrală şi de Est ce oferă soluţii de amenajări interioare pentru spaţii de lucru. Alături de sediul din Bucureşti, Grupul Office Solutions deţine birouri de reprezentare în Moscova, St. Petersburg, Kiev, Chişinău, Almaty şi Minsk.

COS s-a lansat pe piaţa din România în octombrie 1997 ca singurul distribuitor autorizat pe plan local al produselor grupului Steelcase, lider mondial în industria mobilierului pentru birouri.

Prin diversificarea serviciilor sale de-a lungul a 12 ani de activitate, COS a devenit cel mai cunoscut furnizor de soluţii integrate şi personalizate pentru amenajarea ‘la cheie’ a spaţiilor de birouri, fiind alături de client de la crearea conceptului de amenajare a spaţiului, până la implementarea proiectului şi recepţia spaţiului.

Pe lângă brandul Steelcase, Corporate Office Solutions mai deţine în portofoliul său branduri renumite de mobilier de birouri precum Sinetica, Mikomax, Ora Acciaio, Sokoa, Luxy, SitLand, Dieffebi, Billiani, Pedrali, precum şi brandul Brunner, unul dintre cei mai reputabili producători de mobilier pentru comunităţi din Germania.
Ramurile de activitate dezvoltate de COS cuprind: consultanţă în managementul spaţiului, design şi planificarea spaţiului, construcţii interioare şi managementul construcţiei, proiectare şi execuţie pentru lucrări de instalaţii electrice şi mecanice, importul mobilierului de birou şi comunităţi, managementul relocării corporatiste.

Portofoliul nostru de clienţi cuprinde aproximativ 700 de clienţi, majoritatea companii multinaţionale ce activează în industrii cheie precum servicii financiare, servicii profesionale, telecomunicaţii, IT, construcţii şi imobiliare, bunuri de larg consum, servicii de afaceri.

În anul 2008, COS a înregistrat o cifră de afaceri de 15 milioane de euro.

Corporate Office Solutions este membru fondator al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC), prima asociaţie non-profit din România care promovează local construcţiile performante, care sunt atât sustenabile cât şi profitabile. RoGBC a fost fondat în 2008 şi a obţinut acreditarea de Consiliu Emergent (Emerging Council) din partea Consiliului Mondial pentru Clădiri Verzi (World Green Building Council).

Website: www.cos.ro

Blog: http://amenajarebirouri.ro


Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

Corina Honcioiu – Marketing Coordinator Corporate Office Solutions
E-mail choncioiu@cos.ro

Niciun comentariu: