miercuri, 17 iunie 2009

Workshop: Evaluarea si Costul Cladirilor Verzi

7 iulie 2009, Bucuresti

Valuation and Cost of Green Buildings – Evaluarea si Costul Cladirilor Verzi


Va invitam sa ascultati, sa invatati si sa discutati cu experti din sectorul constructiilor ecologice si eficiente din punct de vedere energetic.

Ce:

Un workshop de jumatate de zi, pentru a prezenta tendintele in domeniul sustenabilitatii, costul si valoarea cladirilor verzi

Cine
:

Dezvoltatori imobiliari si investitori, evaluatori de proprietati, companii ce furnizeaza servicii pentru managementul cladirilor, consultanti imobiliari, manageri de proiect si alte persoane interesate de constructiile sustenabile

Cand
:

7 Iulie, 2009

Unde
:

Athenee Palace Hilton – Bucuresti, Romania

Cat costa:


Inregistrati-va pana la 24 Iunie si beneficiati de discounturi semnificative:

Taxa de 75 Euro pentru membrii RoGBC (incepand cu 25 iunie, taxa este de 125 Euro)

Taxa de 195 Euro pentru non-membri (incepand cu 25 iunie, taxa este de 235 Euro). Formularul de inregistrare este disponibil aici.

Traineri:

Steven Borncamp – Presedinte, Romania Green Building Council

Florin Dobrescu – Technical Advisor, Romania Green Building Council

Oportunitati de parteneriat:

Pentru companiile interesate sunt disponibile pachete de sponsorizare. Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Laura Nemoianu, adresa: laura.nemoianu@rogbg.org

Mai multe detalii:

Evaluarea si Costul Cladirilor Verzi

Vor fi acordate certificate cursantilor care partcipa activ la activitatile desfasurate in timpul workshop-ului.

Prezentarile vor fi urmate de un networking cocktail

Workshop-ul va fi unul interactiv si va:

* Discuta pe tema certificarii voluntare si obligatorii a cladirilor verzi
* Analiza ultimele studii de cercetare in evaluarea cladirilor verzi si tenditele pietei
* Discuta despre stimulente din partea guvernului pentru proiectele verzi
* Examina ratele de ocupare, disponibilitatea chiriasilor de a plati in plus pentru birouri verzi
* Analiza costurile, riscurile si beneficiile pentru companiile de constructii implicate in proiecte sustenabile
* Include studii de caz relevante
* Facilita o colaborare mult mai stransa intre dezvoltatori imobiliari si investitori, evaluatori, companii ce furnizeaza servicii pentru managementul cladirilor, consultanti imobiliari, arhitecti, ingineri, manageri de proiect si alti furnizori de solutii pentru proiectele de constructii verzi.

Echipa RoGBC

Organizator

Romania Green Building Council (RoGBC) este o asociatie non-profit, apolitica, ce incurajeaza aparitia conditiilor de piata, educationale si legislative necesare transformarii industriei constructiilor si a celor adiacente in scopul crearii si renovarii unor cladiri performante care sa fie atat sustenabile, cat si profitabile. RoGBC a primit acreditarea ca "Emerging Council" (Consiliu Emergent) al World Green Building Council.

Cu sprijinul


Raiffeisen Bank

Traineri:

Florin Dobrescu - General Manager of Star Dome and Technical Advisor for the Romania Green Building Council; Dl. Dobrescu este proiectant şi eco-antreprenor, dezvoltând un sistem inovativ de case verzi modulare bazat pe un model proprietar de domuri geodezice. Activitatea sa a implicat analiza, clasificarea şi experimentarea unei game largi de tehnologii alternative. Dl. Florin Dobrescu a avut o implicare anterioară în industria construcţiilor, în domeniul clădirilor energetic-eficiente bazate pe tehnologia Insulated Concrete Forms (ICF). Dl. Florin Dobrescu activează de asemenea ca trainer şi consilier tehnic în cadrul Romania Green Building Council. Dl. Dobrescu a absolvit facultatea de Medicina si are experienta de peste 10 ani in marketing, in special in industria farmaceutica.

Steven Borncamp
– Preşedinte al Romania Green Building Council; Dl. Borncamp este membru fondator RoGBC şi a organizat în luna aprilie a anului trecut conferinţa "Build Green CEE" în Bucuresti şi multe alte iniţiative pe tema construcţiilor verzi în regiune. A furnizat informaţii stategice şi proiecte de management complexe pentru companii multinaţionale de top din numeroase industrii din regiunea Europei Centrale şi de Est şi Statele Unite. Steve este susţinătorul conceptului de dezvoltare durabilă a afacerilor responsabile din punct de vedere social, inscriindu-se in anul 1993 la First Affirmative Fianancial Network – una din companiile de top din domeniul investiţiilor. A studiat Economia la Universitatea din California, San Diego şi are diploma de Master în Relaţii Internaţionale din cadrul Universitaţii de Drept si Diplomaţie Tufts Fletcher School.

Niciun comentariu: