luni, 1 iunie 2009

Dremel lansează o campanie alături de Lego®


Dremel anunţă începerea unei campanii alături de Lego®. Colaborarea dintre cele două mărci constă în lansarea unei promoţii de varã prin care, la achizitionarea oricărei unelte Dremel din seria 300 si 400, clienţii Dremel primesc în setul de livrare un cadou constând într-un pachet Lego® Creator. Cu ajutorul acestui pachet Lego® se pot crea trei modele diferite de maşini: camioane-monstru, maşini futuriste sau cea mai performantă maşinuţă de Formula 1. Promoţia are loc între 1 iunie şi 30 septembrie 2009 şi este dedicată atât copiilor, cât şi adulţilor.

Despre Dremel


Dremel este unul din brand-urile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative.

Prima unealtă multifuncţională rotativa Dremel a fost inventată cu peste 75 de ani în urmă şi de atunci, Dremel a devenit pe plan internaţional, un brand renumit, asigurând produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifunctională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate.

Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi putând fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel.

Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele DIY.



Prentru mai multe informaţii, puteţi accesa paginile de internet: www.dremel.ro sau www.bosch.com.ro

Niciun comentariu: