marți, 2 iunie 2009

AMVIC Romania

AMVIC Romania este cel mai important reprezentant din Europa Centrala si de Est
al industriei de cofraje termoizolante din neopor - ICF Insulated Concrete Forms - , precum si styropor si neopor sub forma de placi de diferite grosimi si densitati pentru termoizolatii la constructii.

AMVIC Romania
produce cofraje termoizolante din neopor expandat ignifugat
pentru constructii pasive (U=0,11W/mpK) si cofraje pentru constructii de joasa energie (U=0,22W/mpK),cu grosimi ale peretelui structural din beton armat de 15,24cm, 20,32cm si 25,40 cm, functie de regimul de inaltime, respectiv de P+4, P+8 si P+12-14 etaje. De asemenea, produce polistiren expandat ignifugat neopor si styropor -- cu densitati de 16, 20, 24 si 30 kg/mc, placi de neopor matritate cu nut si feder – cu densitatea de 24 kg/mc, grosimi de 18 si 6,35 cm. Livreaza toate accesoriile necesare pentru realizarea termosistemului la constructii: adeziv, dibluri, plasa de fibra de sticla, masa de spaclu, coltari metalici cu plasa, profil lacrimar, tencuiala decorativa.

AMVIC ofera 23 proiecte complete de case unifamiliale si proiecte unicat la comanda, consiliere si pregatire gratuita in fiecare vineri, orele 12.00 la sediul din Bragadiru, sos. Alexandriei, nr. 292.


Mai multe detalii pe www.amvic.ro

Niciun comentariu: