luni, 25 mai 2009

1001case.ro te cheama la scoala!

Scoala de Vara Macondo de Arhitectura si design interior, organizata de cel mai important portal din domeniul amenajarilor si constructiilor www.1001case.ro isi deschide portile incepand cu 25 mai!

1001case.ro organizeaza in premiera in Romania Scoala de Vara Macondo, program educational dedicat instruirii studentilor in an terminal la Universitatile de Arte si de Arhitectura si juniorilor din birourile de arhitectura si design interior.

Obiectivele acestui program sunt imbunatatirea performantelor in cadrul colectivelor in care activeaza viitorii profesionisti si imbogatirea cunostintelor acestora in domeniu. Vor sustine prezentari Arh Anda Stefan, Arh Adrian Cancer, Arh Liviu Zagan si Arh Adrian Soare.

Cele 8 intalniri ale Scolii de Vara se desfasoara in cadrul expozitiei arhitectului Dorin Stefan «Reviziteaza Bucurestiul: extrudari arhitecturale si colaterale».

Parteneri: Express Integrator, ESI, DSBA si Mapei.
Parteneri media: BaniiNostri.ro, Igloo Media si Arhitext.


Despre www.1001case.ro

Lider in domeniul portalurilor de shopping pentru casa, conform auditului de trafic furnizat de BRAT, site-ul www.1001case.ro este un magazin online care reuneste peste 100.000 oferte si promotii de la peste 1.850 furnizori nationali din domeniul «casa si gradina».

250.000 de potentiali cumparatori viziteaza lunar www.1001case.ro pentru a cauta, compara si cumpara produse pentru amenajari, constructii, aparatura casnica si gradina.

Niciun comentariu: