joi, 12 martie 2009

YTONG la expoziţia specializată Construct Expo Antreprenor 2009

YTONG, lider internaţional pe piaţa materialelor de construcţii pentru zidărie, a participat la Construct Expo Antreprenor 2009, cea mai importanta manifestarea expoziţională specializată pe materiale de construcţii şi antreprenoriat din România.

Marca premium a grupului Xella International, YTONG este prezenta pe piaţa din România incepand din anul 1997.

YTONG reprezinta materiale de constructii pentru zidarie ecologice, realizate in deplin respect pentru mediul inconjurator. Caracteristicile tehnice remarcabile cum ar fi izolaţia termică, rezistenţa la foc, izolatia fonica, rezistenţa seismica si usurinta in utilizare fac din YTONG cea mai buna alegere pentru arhitectii si constructorii de pretutindeni.

YTONG a venit la Construct Expo Antreprenor 2009 având în spate peste 80 de ani de tradiţie, tehnologie moderna, specialişti pentru care profesionalismul şi creativitatea înseamnă cercetare permanentă, inovaţie, dezvoltarea de produse ecologice adaptate în permanenţă cerinţelor pieţei.

Standul YTONG, situat în Pavilionul central, si-a primit vizitatorii specialişti şi publicul larg cu o prezentare deosebita a blocurilor de zidarie YTONG, a uneltelor speciale si a serviciilor oferite partenerilor YTONG din România.

Standul a reflectat preocuparea permanentă a YTONG pentru oferirea unui mediu de viaţă confortabil şi ecologic, construcţiile realizate cu YTONG oferind condiţii optime de locuit prin rezistenţă mecanică sporită, termoizolaţie, fonoizolaţie, rezistenţă la foc etc.

YTONG a adus in prim plan produse inovative, blocuri de zidărie cu un indice de transfer termic scazut, capabile să garanteze cea mai ridicată rezistenţă şi siguranţă împotriva focului.

Mai multe detalii despre produsele si viziunea YTONG se pot obtine accesand www.xella.ro

Niciun comentariu: