vineri, 20 martie 2009

Sensul mobilării HoReCa – în contra-sens cu criza

În contextul actual al pieței se impune un proces de maturizare astfel încât este nevoie de abordări curajoase de specializarea produselor și a serviciilor. Sensio, un brand proaspat lansat, vine cu o abordare curajoasă și, in ciuda împrejurărilor vitrege, vrea să dea sens mobilării HoReCa.

„Am pornit de la nevoile antreprenorilor români. Mulți întreprinzători ajung la mobilare fără a avea un concept clar al business-ului/locației. NU ma aflu de partea celor care editează catalogul cu mobilier, ci de partea celor care vin la noi doar cu un vis. Mă feresc să ofer clienților solutii de-a gata sau sa-i conving că, de fapt, iși doresc fotoliul ce se afla in stoc. Găsim ușor drumul spre inspirațional și oferim fiecăruia ce i se potrivește”, declară Șerban Ciușcă, unul din fondatorii companiei.

Starea de bine devine, în acest mod, un produs livrabil către antreprenor și apoi, mai departe, din industria ospitalității, spre clienți. De asemenea, ținem cont de bugetele „strâmtorate” și lucrăm cu soluții financiare de plată în rate și leasing. Astfel, Sensio își începe business-ul cu zâmbetul pe buze și-l oferă la pachet alături de starea de bine.

Viziunea companiei este ca nu poți fi ospitalier dupa o rețetă standardizată.
E nevoie de un anumit spirit pentru a putea crea acea stare de bine pe care o căutăm mereu de la locul în care bem cafeaua, până la hotelul în care ne relaxăm în vacanță. Se pune mare preț pe identitatea locatiei și “custom made concepts”.

Sensio asigură proiectare pentru design interior, oferă consultanță de mobilare si importa mobilier pentru HoReCa, mai exact, hoteluri, restaurante, baruri, lounge-uri, cafenele. Șerban Ciușcă este cunoscut în industria publicității ca fost director la ARBOmedia, actual Managing Partner la Tabasco și Ciușcă. Mai nou, încearcă și alte sfere ale antreprenoriatului și vrea să dea sens mobilării HoReCa alături de specialiști în domeniu.

Clienti:
Caffe Bar Testarossa, Restaurantul LolyPop, Food Court-ul de la Iris Mall, Fast Food-ul BunDeTot din Bucuresti, Club San Marzano din Timișoara, Barul Society din Piatra Neamț, restaurantul Mondial din Targoviște, Restaurantul Ana Tower din Sibiu.

Niciun comentariu: