vineri, 12 decembrie 2008

RENEXPO (r) Europa Centrala 2009 Budapesta prezintă pentru a treia oară know-how-ul momentului - Platforma pentru furnizarea energiei viitorului

RENEXPO (r) Europa Centrala 2009 Budapesta prezintă pentru a treia oară know-how-ul momentului - Platforma pentru furnizarea energiei viitorului - regenerabilă şi eficientă

Interesul în domeniul energiei regenerabile, ca parte importantă a viitoarei aprovizionări cu energie, creşte în ritm constant, în special în zona Europei Centrale. După marile succese înregistrate de RENEXPO (r) Europa Centrală şi de Sud-Est în 2007 şi 2008 la Budapesta, expoziţia şi conferinţa internaţională pe tema energiilor regenerabile şi a eficienţei energetice în construcţii şi renovări vă este prezentată în al treilea an sub un nou nume - RENEXPO (r) Europa Centrală îşi va deschide uşile anul acesta în perioada 16.-18.04.2009.

Temele variază de la bioenergie - în special învestiţii puternice în domeniul biogazului - până la eficinaţă energetică în construcţii şi renovări, încălzire pe bază de sisteme solare şi lemn, incluzând şi domenii cum ar fi geotermia, pompele de căldură, hidroenergia şi energia eoliană.

Caracterul internaţional al târgului este amplificat, în mod tradiţional, prin prezentarea unei ţări partenere, rol pe care îl va juca Germania în acest an prin punerea la dispoziţie a know-how-ului actual, precum şi a unei puternice reţele de parteneri. Din acest motiv sunt aşteptate numeroase vizite şi participări ale experţilor economici, lucru care, la rândul său, va ajuta la îmbunătăţirea relaţiilor bilaterale, la consolidarea relaţiilor economice transfrontaliere şi la schimbul de experienţă în domeniul protecţiei mediului.

Deoarece standul comun organizat anul trecut de Camera de Comerţ Austria (WKO) a înregistrat un succes enorm, WKO, precum şi alte organizaţii din Austria au sprijinit, şi în acest an, participarea Austriei la târg. Germania va fi, de asemenea, reprezentată printr-un stand comun.

Întrucât subiectul caselor pasive a devenit o prioritate, ne aşteptăm la o prezenţă puternică în acest domeniu din partea celor două ţări menţionate mai sus.

Suedia este interesată de oportunităţile de investiţii şi cooperare în domeniul bioenergiei, iar Franţa caută contacte în domeniul energiei eoliene şi a geotermiei.

Marea Britanie se apropie de zona Europei Centrale şi prevede că va lua parte la un centru de cunoştinţe şi competenţă pentru energiile regenerabile. Prima prezentare a firmelor englezeşti în cadrul ultimului târg RENEXPO (r) organizat la Budapesta a fost un succes, acum fiind aşteptate mult mai multe firme.

REECO menţine vii contactele din diversele domenii ale ţărilor vecine, precum România, Slovenia, Croaţia şi Serbia şi aşteaptă la vizite importante din partea delegaţiilor acestor ţări.


Astfel devine cel de-al treilea târg RENEXPO (r) Europa Centrală din Budapesta un factor important în dezvoltarea scenei energiei regenerabile din Ungaria şi din regiune.

Mai multe informaţii puteţi găsi online la: www.renexpo-budapest.com

Niciun comentariu: