luni, 24 noiembrie 2008

RoGBC participa la targul ECOMEDIU, 26-28 Noiembrie 2008 - Arad, Romania

Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi - Romania Green Building va participa la targul ECOMEDIU care se va desfasura in perioada 26-28 noiembrie, la Arad. Sunteti asteptati la intrarea in pavilionul A, cu informatii despre cum se poate construi cladiri verzi, eficiente din punct de vedere energetic si prietenoase cu mediul.

ECOMEDIU este un targ international de echipamente, utilaje, echipamente pentru investigarea, analiza si controlul calitatii apei, aerului, solului, utilaje de salubritate si igiena urbana, precum si de solutii pentru protectia mediului inconjurator, la care vor expune peste 130 de firme specializate din Romania, Austria, Germania, Italia si Ungaria. Targul este organizat de Expo Arad International in colaborare cu Interbusiness Promotion & Consulting si patronat de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile si se afla la a V-a editie.

Romania Green Building Council (RoGBC) este o asociatie non-profit, al carei scop este transformarea sectorului constructiilor catre un model pentru regiune mai ecologic si mai eficient. RoGBC a primit recunoastere si acreditare din partea World Green Building Council (www.WorldGBC.org) ca "Emerging Council" ("Consiliu Emergent")


Mai multe detalii:
www.RoGBC.org
www.expoarad.ro

Niciun comentariu: