miercuri, 15 octombrie 2008

Henkel a investit 100 000 de euro pentru confortul studentilorHenkel Romania a investit 100 000 euro in reabilitarea termica a caminului nr. 2 al Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti. Proiectul a fost demarat in urma cu un an si a fost inaugurat cu ocazia inceperii noului an universitar. «Parteneriatul cu Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti este extrem de important pentru compania Henkel. Ne simtim responsabili fata de studentii care vor lucra in viitor in domeniul constructiilor si dorim sa le aratam cat de importante sunt materialele de foarte buna calitate si cum trebuie sa arate o lucrare executata cu aceste materiale. Pe scurt, am incercat sa dam o mana de ajutor Universitatii si studentilor si am vrut sa realizam ca la carte o lucrare de reabilitare a fatadei unei constructii, aflata intr-un stadiu avansat de degradare», a declarat Andrei Dumitrescu, Sales & Marketing Manager Divizia de Adezivi Henkel Romania.

Henkel isi consolideaza astfel pozitia de vector educational pe piata materialelor de constructii din Romania. «Am obisnuit piata cu standarde ridicate pentru produsele oferite, am fost primii care am adus tehnologii si inovatii spectaculoase sub brandul Ceresit si tot noi am fost primii care am realizat proiecte educationale pentru specialistii din constructii. In cazul caminului reabilitat, studentii au putut vedea live cum se realizeaza o lucrare folosind corect materiale de calitate», a adaugat Andrei Dumitrescu.

Programul de reabilitare termica a caminului studentesc nr. 2 UTCB a beneficiat de sprijinul Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri, care a realizat proiectul, precum si a Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, care a oferit avizele si certificarile necesare.

«Lucrarile de reabilitare termica incep sa prinda teren in Romania. Astfel ca din ce in ce mai multe institutii, dar si persoane fizice, sunt interesate sa-si realizeze astfel lucrari. Este indicat ca atat fazele de proiectare si cele de executie sa fie realizate cu echipe certificate, deoarece lucrarile de reabilitare termica implica o expertiza speciala, dar si materiale de foarte buna calitate, elemente-cheie pentru rezultatul final», concluzioneaza Andrei Dumitrescu.

Niciun comentariu: