joi, 30 octombrie 2008

bucharest metroART mai sta o saptamana in statia sub_Carturesti

Mai ai o saptamana sa te urci si tu. Si sa votezi ce-ti place din ceea ce vezi. Din ce iti propun aici artistii pentru decorarea statiei Piata Victoriei 1. Pentru ca Arta te priveste si pe tine!

23 de propuneri de interventii artistice – decor, iluminat, mobilier alternativ – obiecte artistice pe care, daca iti plac, le-ai putea vedea in statia de metrou incepand cu anul viitor.

Ai putea sa te asezi pe o banca – zebra sau pe o Saturnalie, sa te bucuri de lumina Pasarilor Subterane sau a balenei – Acvalight, sa treci pe langa un Acvariu pe pasarela dintre peroane sau sa pasesti pe un Metrocarpet, sa exersezi aruncatul la un cos de gunoi – lada taraneasca si altele inca.

E de-ajuns sa mergi la sub_Carturesti (se intra prin librarie-ceainarie sau pe usa laterala, din stanga), sa iei un buletin de vot, sa te plimbi prin galerie, sa privesti, sa citesti, sa-ti imaginezi si apoi sa votezi. Sa notezi ce-ti place. La sfarsit, se vor aduna punctele si se vor afla castigatorii sau, mai precis, propunerile castigatoare.

Le vor realiza incepand cu anul viitor, pentru ca Votul tau chiar decide! Alaturi de votul celorlalti membri ai juriului – Metrorex, Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Muzeul National de Geologie, TimeOut Bucuresti, UniCredit Tiriac Bank si Unicredit Leasing.

Partenerii, alaturi de United Experts sunt: Programul Cultural Elvetian in Romania, Carturesti, Avrig 35, Auto Total, Euromedia, ProFM Dance, MTV, Mediafax, Business Magazin si Descopera.

Vrei mai multe detalii? Gasesti pe www.ilovebucharest.blogspot.com sau www.bucharestmetroart.blogspot.com

Niciun comentariu: