luni, 24 martie 2008

ROLL UP ART din nou pe ziduri!

Editia a II-a
27, 28, 29 Martie 2008
ora 18.30 – 22.30

In cele trei seri, ROLL UP ART va proiecta pe fatada Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu" ("la fantana") peste 1000 de lucrari de arta contemporana realizate de artisti internationali. Dupa o prima editie, centrata pe arta contemporana romaneasca, ROLL UP ART prezinta acum lucrari de arta din intreaga lume, pozitionand astfel arta romaneasca intr-un context international.Lucrari de pictura, sculptura, instalatie, fotografie, video, dans, realizate de peste 100 de artisti tineri si foarte tineri din Romania si din alte tari (ca Marea Britanie, Statele Unite, Suedia, Olanda, Irlanda, Serbia, Croatia, India) vor fi prezentate publicului in aceste trei seri.

ROLL UP ART este unul dintre proiectele programului de arta publica si comunitara I LOVE BUCHAREST, program sustinut de Asociatia din Pod si Galeria MORA din Bucuresti.

ROLL UP ART este primul eveniment al programului I LOVE BUCHAREST in acest An European al Dialogului Intercultural. Vor urma si altele, proiecte si evenimente in care artisti romani si europeni interactioneaza cu publicul si lucreaza impreuna pentru realizarea unor interventii artistice in spatiul public bucurestean.

Pentru mai multe detalii:
www.roll-up-art.blogspot.com
www.ilovebucharest.blogspot.com

Niciun comentariu: