luni, 24 martie 2008

„Concursul Lindab pentru Arhitecţi” şi-a desemnat câştigătorii

Bucureşti, 20 martie 2008 - „Concursul Lindab pentru arhitecţi”, iniţiat anul trecut de compania Lindab, în colaborare cu Ordinul Arhitecţilor din România, şi-a premiat câştigătorii - arhitecţi care activează în Bucureşti, Craiova, Deva, Cluj-Napoca şi Râmnicu-Vâlcea. Concursul urmăreşte recunoaşterea celor mai bune proiecte arhitecturale executate şi finalizate în ultimii trei ani în România în colaborare cu Lindab. Decernarea premiilor a avut loc la Balul Arhitecţilor, manifestare culturală de tradiţie care îi reuneşte pe cei mai importanţi membri ai breslei arhitecţilor, organizată în data de 8 martie 2008, la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca.

Concursul a inclus trei secţiuni distincte: “Clădiri existente la care lucrările de reabilitare / restaurare / renovare / conversie au folosit tabla plană fălţuită Lindab Artline”, “Clădiri noi cu funcţiunea de locuire la executarea cărora s-au folosit structuri, soluţii şi materiale Lindab” şi “Clădiri noi – programe de arhitectură industrială şi birouri la proiectarea şi executarea cărora s-au folosit structuri, soluţii si materiale Lindab”. Lucrările au fost evaluate de către o comisie de specialişti, ţinând cont de un set de criterii precum respectul pentru caracterul clădirilor existente şi încadrarea în contextul spaţial-ambiental şi natural al zonei, atingerea unor parametri ai dezvoltării durabile, coerenţa demersului de proiectare, impactul pozitiv asupra mediului sau atingerea parametrilor clasei de performanţă a construcţiei: siguranţă, confort ambiental, funcţionare, economicitate, protecţia mediului şi calitatea percepţiei. La fiecare dintre secţiunile concursului s-a acordat câte un premiu, în valoare de 2.500 euro, şi câte o menţiune, în valoare de 1.000 euro. Premiul pentru secţiunea „Clădiri noi cu funcţiunea de locuire la executarea cărora s-au folosit structuri, soluţii şi materiale Lindab” nu a fost acordat.

Pentru a vizualiza lista câştigătorilor „Concursului Lindab pentru arhitecţi”, vă rugăm accesaţi www.oar.org.ro, Secţiunea „Concurs”.
Pentru informaţii de ordin tehnic, vizitaţi www.lindab.ro.

Niciun comentariu: