luni, 17 martie 2008

Noua politică de vânzări Nemetschek România

Creşterea constantă, an de an, a numărului de clienţi ce utilizează soluţiile de proiectare asistată de calculator bazate pe Allplan pentru arhitectură, construcţii, instalaţii, managementul construcţiei şi mai nou, pentru proiectarea de drumuri şi canalizări, a determinat Nemetschek România să facă o schimbare majoră în politica sa de promovare şi distribuire a produselor Nemetschek în România.
Până acum Nemetschek România a dus o politică de acumulare şi înţelegere a nevoilor de proiectare ale arhitecţilor. Cerinţele pieţei româneşti de arhitectură şi proiectare s-au schimbat şi au evoluat de la necesităţile simple de desen, către o soluţie integrată, care să îmbine toate etapele procesului de proiectare, fără a mai apărea discordanţe majore între diversele domenii (arhitectură, urbanism, drumuri, canalizări, inginerie structurală, instalaţii de încălzire, sanitare, electrice sau aer condiţionat, etc.).
Astfel, începând cu 17 martie 2008, distribuitorul produselor Nemetschek Allplan în România a transferat o parte din activitatea de vânzări către noul Partener Autorizat Nemetschek, compania PLC Corporation Grup, în vederea dezvoltării canalului de distribuţie.
Această schimbare de politică a fost dictată de dorinţa Nemetschek de a oferi clienţilor săi un suport mai bun pentru rezolvarea problemelor practice pe care le întâmpină aceştia în timpul procesului de proiectare.
Compania PLC Corporation Grup are o bogată experienţă pe piaţa românească, cunoscând foarte bine particularităţile acesteia. În acelaşi timp, PLC Corporation este şi Partener Autorizat sau Certificat pentru o serie de brand-uri de echipamente foarte cunoscute pe piaţa IT: Hewlett Packard, KIP, 3Com, NEC Philips Unified Solutions, es-te Folding Machines precum şi a unor produse software nu mai puţin renumite ca Microsoft, Adobe, Avira etc. În felul acesta clientul are posibilitatea alegerii unei soluţii complete – programe şi echipamente – ce nu poate să fie decât în avantajul său. Nu rare au fost cazurile în care neînţelegeri între distribuitorii de programe şi cei de echipamente – când vina nefuncţionării corespunzătoare era aruncată între distribuitori – deveneau motiv de stres pentru client.
„În acest mod Nemetschek România va dobândi noi resurse pentru crearea şi aplicarea unor politici de implementare a produselor din familia Nemetschek BIM 2008 pe piaţa românească, mult mai diversificată şi mai bine adaptată la condiţiile locale.” a declarat dl. Dan Moraru, Director General Nemetschek România.
Activitatea de instruire a clienţilor precum şi urmărirea centrelor universitare va rămâne în continuare în sarcina Nemetschek România.
„Putem spune cu certitudine că Nemetschek reprezintă soluţia completă de arhitectură, proiectare, inginerie şi creaţie video, pentru piaţa de CAD. Dacă până acum piaţa era dominată de jucători care se bazau pe o politică de forţă, sau pe o politică de preţuri mici (uneori chiar pe o politica de îmbinare a preţurilor mici cu presiuni mari), Nemetschek şi-a dovedit mai întâi calităţile şi şi-a câştigat renumele de "sistem complet integrat" printr-o viziune diferită de cele anterioare.” a declarat dl. Liviu Popa, Director General PLC Corporation. “Nemetschek a avut răbdarea să înţeleagă piaţa, să se adapteze ei şi să evolueze împreună cu ea. Programele similare cu Nemetschek sunt fie incomplete, fie insuficiente, iar necesarul real al arhitectului sau proiectantului este acoperit din combinaţii (mai mult sau mai puţin compatibile între ele) de programe care au un cost total mai mare decât al soluţiei customizabile Nemetschek.” a mai spus dl. Liviu Popa cu ocazia încheierii acordului de colaborare.

Nemetschek Romania
Sales & Support SA

Iancu Căpitanu 27,
sect. 2, Bucureşti

Tel.: (021) 253 25 80
Mobil: 0722 206 400
Fax: (021) 253 25 81

www.nemetschek.ro
E-mail: office@nemetschek.ro

Niciun comentariu: