marți, 11 martie 2008

CAMEX, o expoziţie dedicată arhitecţilor


Pentru această ediţie CAMEX Iaşi, compania ABplus Events a pregătit un program dedicat arhitecţilor ieşeni: lansarea Concursului Naţional CAMEX de Structuri de Acoperire “Acoperiş cu personalitate” şi o dezbatere pe tema “Construim responsabil”


În perioada 13 – 16 martie va avea loc la Centrul Providenţa, cea de-a XII-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX Iaşi. Această ediţie se doreşte a fi una dedicată arhitecţilor care sunt invitaţi să participe la Forumul Economic în Construcţii ConstructWEEK, cu tema “Construim responsabil”. Programul evenimentului, ce se va desfăşura vineri, 14 martie, începând cu ora 10.30 la Sala Providenţa, cuprinde dezbateri pe teme de actualitate: integrarea surselor de energie alternative în clădiri – utilitate şi necesitate, efectele utilizării energiei regenerabile integrate în clădiri asupra societăţii, materiale ecologice termoizolante în condiţiile dezvoltării durabile.
În cadrul ConstructWEEK Iaşi, va avea loc şi lansarea monografiei lui Vlad Arsene, Provocarile modernităţii târzii, despre care vor vorbi arhitecţii Arpad Zachi şi Daniel Vişan.
Un alt punct important de pe agenda Forumului Economic este lansarea Concursului Naţional CAMEX de Structuri de Acoperire “Acoperiş cu personalitate”, organizat de ABplus Events şi Ordinul Arhitecţilor din România, cu premii în valoare de 11500 eur.


Partenerul official Construct Week Iasi Deko Professional de la Policolor, partenerii institutionali OAR Filiala Iasi si PSC impreuna cu firma organizatoare, ABplus Events, va invita la Forumul Economic in Constructii Construct Week cu tema “Construim responsabil”.

Niciun comentariu: