luni, 28 ianuarie 2008

urban traces


















Grupul focAR

Cu sprijinul

Galeriei MORA

incheie

URBAN TRACES

vernisaj 24 ianuarie , ora 18.00

galeria MORA

str. Grigore Mora nr. 39

http://urbantraces-focar.blogspot.com

"O schimbare drastica a climei este asteptata in cazul in care concentrarile de carbon in atmosfera vor ajunge la 550 ppm (parti pe milion), ceea ce ar provoca o crestere a temperaturii cu aproximativ 3 grade Celsius" - Comitetul Interguvernamental ONU pentru Schimbarea Climei.


Poluarea este fenomenul prin care aerul se incarca cu substante daunatoare vietii. Poluarea este impurificarea mediului prin influenta omului.


POLUAREA URBANA este in general determinata de:

- evacuarea apelor menajere, prin canale, in râuri sau mari sau prin infiltrare in pânza freatica, ape care sunt incarcate cu reziduuri organice, cu bacterii patogene, cu detergenti etc.

- materii reziduale, deseuri industriale, gaze de esapament etc.

Echilibrul natural al gazelor atmosferice care s-a mentinut timp de milioane de ani, este amenintat acum de activitatea omului. Aceste pericole ar fi efectul de sera, incalzirea.


Multumim celor care au ajutat la realizarea acestui proiect:

Cristiana Radu, Irina Abaza, Adriana Mereuta,Mihaela Miron, Dorel Gaina, Oana Pop, Iulia si Emil Burbea, Ionela Mihuleac, Vali Mihuleac, Violeta Radu, Damian Popa, Draga Popa, Daniel Popa, Florentina Marin, Mihai Soare, Ileana Nitulescu, Mara Patriche, Carmen Ciobanu, Monica Tanase, the Monk

Multumim deasemenea Galeriei Mora, Avrig35, No Name Solutions

Niciun comentariu: