vineri, 14 decembrie 2007

Fatada Anului

Baumit Romania initiaza, pentru intaia data in Romania, concursul ce poarta numele “Fatada Anului”, editia 2007, in spiritul promovarii a calitatii si a competitiei la nivel inalt.

Aflat la prima editie in Romania, concursul “Fatada Anului 2007” este inregistrat sub marca Baumit atat in Romania, cat si in alte 5 tari componente ale concernului Baumit International: Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si Bulgaria. Pentru viitor tendinta este de a extinde aceasta competitie si in celelalte tari membre ale holdingului SIH - Baumit International.

Concursul, organizat cu sprijinul consultantilor din partea Ordinului Arhitectilor din Romania, se bucura de mediatizare prin intermediul unor parteneri prestigiosi.

Concursul se adreseaza atat arhitectilor si constructorilor, cat si investitorilor, sectiunile concursului fiind:


- Case unifamiliale: constructii noi si reabilitate

- Constructii noi: cladiri de locuinte, cladiri administrative si hoteluri

- Constructii reabilitate: refunctionalizare, renovare si restaurare.


Fiecare sectiune este dotata cu 3 premii, valoarea totala a premiilor ridicandu-se la circa 1 Miliard lei ROL. Scopul concursului este acela de a evalua cladirile care imbina, intr-un mod inedit, inventivitatea arhitectului cu calitatea inalta a produselor utilizate. Inscrierile la Concurs se vor incheia la 31 ianuarie 2008, iar jurizarea va avea loc in ultima saptamana a lunii februarie. MAi multe informatii aici.

Niciun comentariu: