vineri, 14 decembrie 2007

Acoperis cu personalitate

In perioada 27 -30 Septembrie 2007, la Timisoara a avut loc cea de-a VII-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX. Expozitia s-a desfasurat la Sala Olimpia, Centrul Regional de Afaceri CRAFT si pavilioanele expozitionale mobile care au gazdui peste 350 de companii din domeniul constructiilor

In cadrul expozitiei CAMEX a fost prezentat Concursul National CAMEX de Structuri de Acoperire „Acoperis cu personalitate” organizat de ABplus Events impreuna cu Ordinul Ahitectilor din Romania, concurs ce a fost lansat pe 14 septembire 2007, in cadrul Expozitiilor Internationale CAMEX Bucuresti. Partenerul media al competitiei este revista „Arhitectura”, iar premiile totalizeaza 11 500 euro.

Concursul se desfasoara in perioada 14 septembrie – 18 iunie 2008 si isi propune selectarea si premierea arhitectilor pentru cele mai bune proiecte executate si finalizate in ultimii ani in Romania (2005 - aprilie 2008). Competitia cuprinde 2 sectiuni. Prima sectiune se refera la structurile de acoperire ce integreaza forme si materiale traditionale la cladiri noi sau la reabilitarea/extinderea de cladiri existente.

Cea de-a doua este dedicata structurilor de acoperire pentru deschideri de mari dimensiuni, functiuni speciale si spatii semideschise de utilitate publica (spatii comerciale, industriale, pentru recreere, cultura, sport, etc.).

Gala Premiilor se va desfasura in cadrul urmatoarei editii a Expozitiilor Internationale CAMEX de la Bucuresti, pe 19 iunie 2008. Atunci vor avea loc prezentari despre despre arhitectura de acoperis, solutii de acoperire si se va inaugura expozitia de fotografie „Acoperis cu personalitate”.

Niciun comentariu: