marți, 5 iulie 2016

Seminar securitatea la incendiu. Provocări și soluții


În contextul unor evenimente tragice în care focul a făcut mai multe victime, protecția în asemenea situații reprezintă o problemă reală, securitatea la incendiu devenind mai mult decât un document legal, necesar conform prevederilor în vigoare. Vorbim de o conștientizare a discrepanțelor dintre legislație și practică, precum și a necesității schimbării managementului incendiilor în construcții pentru a oferi o protecție eficientă în conditiile prezente din România.

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor împreună cu Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole, UTCB, și-au propus în cel de-al doilea seminar organizat în acest an să aducă la aceeași masă a dezbaterilor principalii actori ai proiectelor de construcții, care prin implicarea lor activă pot oferi soluții noilor provocări din domeniul securității la incendiu.

Seminarul ”Securitate la incendiu. Provocări și soluții”, ce va avea loc în data de 7 iulie 2016, la sediul Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole București, va cuprinde 3 sesiuni și își propune: prezentarea provocărilor actuale în proiectarea, evaluarea și asigurarea clădirilor, dar și dezbateri pe marginea activității de avizare și control, precum și roul acestora în securitatea la incendiu și, nu în ultimul rând, dezbateri privind rolul antreprenorului în securitatea la incendiu.

Pentru mai multe detalii accesați: Prezentare seminar_Securitatea la incendiu
Programul poate fi consultat aici: Program Seminar RSCL 7 iulie 2016
Pentru a participa la eveniment este necesară completarea unui formular de înregistrare pe care îl puteți găsi pe site-ul organizatorilor: Asociația Română de Dreptul Construcțiilor 
Taxa de participare este de 30 euro

Niciun comentariu: