luni, 23 mai 2016

CREEZ, PRODUC, CUMPĂR



O serie de evenimente: CREEZ, PRODUC, CUMPĂR vor avea loc pe 25 Mai, 27 Mai și 3 Iunie, la Dizainăr

Sub deviza Design.Party.Repeat., pe 25 mai, 27 mai și 3 iunie, la Dizainăr sunt invitați aceia care cred deopotrivă în frumos și util și în capacitatea designerilor români de a le descoperi. Evenimentele Dizainăr s-au concentrat întotdeauna pe interacțiunea dintre creatorii, producătorii și cumpărătorii de design iar anul acesta s-au hotărât să ducă această viziune mai departe. În cadrul Romanian Design Week, Dizainăr ne invită să sărbătorim designul românesc prin 3 petreceri tematice: CREEZ, PRODUC, CUMPĂR.
Prin CREEZ, Dizainăr ne propune să vedem ce înseamnă actul creației în timp ce la petrecerea PRODUC vom pune mâna să producem împreună o instalație dedicată designul românesc. La ultima petrecere Dizainăr la Romanian Design Week 2016, CUMPĂR, întâmpinăm vara cu o petrecere în grădina din fața magazinului și cu o selecție de obiecte de design la un preț special.

Programul evenimentelor în perioada 25 Mai - 3 Iunie, în spațiul Dizainăr Concept Store (str. Puțul cu Plopi, nr.17, zona Cișmigiu):

25 Mai, Creez design [party]. Prin Creez Design Party, Dizainăr vă propune să participați la actul creației, motiv pentru care accesul la petrecere se va realiza prin prezentarea unui bec funcțional cu fasug E27 (cu dulie mare). Dizainăr dă în schimb bere când terminăm treaba; bere spumoasă adusă de pe meleagurile Grolsch-ului.

27 Mai, Produc design [party]. Pe 27 mai, vă dăm întâlnire la cea de-a doua petrecere din grădina Dizainăr, când punem mâna să producem împreună o instalație dedicată designul românesc.

3 Iunie, Cumpăr design românesc [party]. Întâmpinăm vara cu o petrecere în grădina Dizainăr și cu o selecție de obiecte de design la un preț special.


Despre Dizainăr
Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun din potențialul României în materie de design.
Din 2012 și până în prezent, Dizainăr promovează consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 ca „Cel mai activ susținător al designului românesc de interior”, cu 3 expoziții în 2013, 2015 și 2016 la Salonul internațional de mobilă de la Milano, cu nenumărate acțiuni în țară, Dizainăr aduce designerii români mai aproape de pasionații de design.

www.dizainar.ro 
www.facebook.com/dizainar 
www.instagram.com/dizainar
https://www.youtube.com/channel/UCDYZtc1WbODaBOkiZroHeEA
București, strada Puțul cu Plopi 17 (zona Cișmigiu)

Niciun comentariu: