miercuri, 26 august 2015

Seminarul "Uscarea rapidă în construcţii" organizat de Life Art pe 2 septembrie


Când şi unde?



- Seminarul se va desfăşura în data de 2 Septembrie 2015 între orele 08:30 – 17:00
- Clădirea România Proculture, Aleea Lacul Morii, Nr.3, Sector 3, Bucureşti.


Ce va cuprinde evenimentul?

- Abordarea mai multor subiecte importante despre uscarea în construcţii prezentate de către Prof. Univ. Dipl. Ing. german Arndt Lubrich
- Participarea a peste 100 de invitaţi de top din domeniul construcţiilor precum: dezvoltatori, ingineri, arhitecţi, constructori, montatori pardoseli, parchetari
- Certificare germană privind dezumidificarea în construcţii acordată tuturor participanţilor
- Pauze de cafea şi Networking
- Demonstraţii practice
- Masa de prânz


Ce subiecte importante se vor aborda?

- Măsuri de urgenţă în cazul daunelor grave
- Cauzele daunelor provocate de apă şi umiditate
- Funcţionarea şi dimensionarea dispozitivelor de uscare
- Fundamentele ştiinţifice ale uscării tehnice, diagrama HX
- Domenii de aplicare ale tehnicilor de uscare pentru clădirile noi
- Egalizarea umidităţii - umezeala din atmosferă şi din materiale
- Uscarea straturilor şapă-izolare cu sau fără conservarea podelelor
- Caracteristici speciale pentru o nouă metodă de uscare în construcţii
- Caracteristici speciale ale plafoanelor cu grinzi din lemn şi captuşeală uscată


Prof. Univ. german Dipl. Ing. Arndt Lubrich

este arhitect şi a lucrat timp de mai mulţi ani în renovarea clădirilor vechi. După aceea, el a condus departamentul de daune provocate de apă, în cadrul unei companii de construcţii unde si-a dedicat atenţia în special testelor datalogger, detectării scurgerilor şi uscarea rapidă în construcţie. Ca manager regional pentru o renumită companie specializată în daune provocate de apă şi restaurare, domeniul său principal de activitate includea şi expertiza daunelor provocate de apă şi de foc. Pe lângă acestea, domnul Lubrich a lucrat şi în domeniul măsurătorilor pentru etanşeitatea aerului, remedierea daunelor provocate de mucegai, neutralizarea mirosului şi analiza datelor climatice.


Deşi costul participării la acest seminar este de 79 Euro, Life Art va oferi invitaţii gratuite, în limita locurilor disponibile! De ce? Pentru că Life Art vrea să se poziţioneze ca un expert pe piaţa din România în domeniul tratării aerului şi a problemelor cu umiditatea, dorind să informeze constructorii, parchetarii şi nu numai despre tehnicile de combatere a umidităţii. Iar acest eveniment este primul dintr-o serie de cursuri şi seminarii prin care Life Art dă startul cunoaşterii standardelor pentru dezumidificarea în construcţii.

De peste 8 ani, Life Art Distribuţie foloseşte tehnologia germană pentru a oferi clienţilor săi calitate şi garanţia produselor şi a serviciilor. Oferim soluţii de umidificare şi purificare a aerului, de dezumidificare a aerului şi instrumente de măsurare a nivelului de umiditate.

Ne propunem să devenim unul dintre liderii din acest domeniu, având un impact pozitiv în viaţa clienţilor noştri. Pentru noi, fiecare zi de muncă este o satisfacţie, ne dezvoltăm personal şi profesional pentru a oferi nu doar produse şi servicii, ci soluţii.

Vindem produsele prin Show-room, on-line prin site-urile noastre web şi prin cele ale partenerilor, prin distribuitori şi colaboratori.

Pe parcursul celor 8 ani am oferit peste 3000 de servicii prin care clienţii noştri au putut să îşi îndeplinească obiectivele. De fiecare dată feedback-ul clienţilor ne-a ajutat să creştem şi să ne dorim să facem lucrurile şi mai bine! Ne face placere să oferim serviciile şi produsele noastre clienţilor care caută şi apreciază calitatea la cele mai înalte standarde.

Suntem o echipă unită, gata să evolueze şi să înveţe cât mai multe. Ne dorim să ne dezvoltăm personal şi profesional în acest mediu de lucru. Ne propunem să facem cât mai accesibile produsele şi serviciile noastre, de calitate germană garantată, cât mai multor clienţi interesaţi de acestea.

Contact înscrieri: Lilia Lazar – 0747.165.414


Pentru mai multe detalii despre companie şi despre eveniment, cât şi pentru înscrieri, accesaţi site-ul www.lifeart.ro .

Niciun comentariu: