vineri, 22 mai 2015

Inscrieri pentru ateliere si treasure-hunt “de-a arhitectura”, sambata 23 mai, intre 11-15:30, la "Jocul de-arhitexturi"

Invităm copiii de la 7 la 14 ani la activitatea “de-a arhitectura”, in cadrul  aniversarii de 25 de ani ai Arhitext, sambata 23 mai, intre  11-15:30.


Vom cerceta, împreună cu cei mai curioşi, casa Radu Rosetti, iar pentru cei dibaci, vom construi, cu ajutorul foilor revistelor Arhitext, un mic oraş. Explorarea casei  se va desfăşura din oră în oră, începând cu ora 11, în grupuri de maxim 15 copii. Vă aşteptăm.


Evenimentul aniversar Jocul de-arhitexturi propune pe parcursul intregii zile de 23 mai (de la 11:00 la 23:00) un iarmaroc creativ de descoperit noi perspective asupra arhitecturii prin joc şi joacă, educaţie, design, grafică, film, muzică, călătorii etc., intersectând opiniile arhitecţilor şi urbaniştilor cu cele ale altor creativi, pentru a clarifica spectrul larg de implicaţii şi roluri ale arhitecturii în societatea contemporană. 

Haideţi să dăm conceptul abstract de “arhitectură” la schimb cu viziuni proaspete şi întreprinzătoare despre oraş şi despre comunităţile sale creative!

Programul complet si mai multe detalii despre eveniment aici: www.arhitext.com/evenimente/jocul-de-arhitexturi şi pe pagina de Facebook: www.facebook.com/pages/Arhitext 

Evenimentul Jocul de-arhitexturi face parte din Romanian Design Week 2015, cel mai important eveniment care promovează designul românesc contemporan. 


Organizator: Arhitext

Parteneri strategici: Domnul de rouăTea Forte


Niciun comentariu: