luni, 26 ianuarie 2015

Faimă, prestigiu, recunoaştere internaţională şi publicitate GRATUITĂ pentru câştigătorii A’ Design Award & Competition

A’ Design Award and Competition, cea mai mare competiţie de design din lume, în cadrul căreia se acordă premii pentru cel mai bun design, concepte de design pentru produse şi servicii, invită arhitecţii, companiile şi designerii români să se înscrie până pe 28 februarie.

Arhitecţii, designerii şi companiile din toate domeniile de creaţie îşi pot înscrie proiectele originale din ultimii 10 ani pe http://www.premiulpentrudesign.com//#register. Pe lângă prestigiosul trofeu A’ Design, câştigătorii beneficiază gratuit de o expoziţia fizică şi virtuală a proiectelor, includerea în anuarul competiţiei – oferit gratuit reprezentanţilor de presă acreditaţi şi companiilor de profil, precum şi de o amplă campanie de PR şi de servicii de consultanţă şi mediere în design.

A’ Design Award & Competition este cea mai mare competiţie jurizată de design din lume, care se desfăşoară anual la nivel internaţional. Distincţiile A’ Design se acordă într-o gamă largă de categorii variind de la design industrial şi arhitectură la ambalaje, jucării şi IT, cu scopul de a populariza cei mai buni designeri din orice ţară, în toate domeniile. Proiectele înscrise în concurs sunt evaluate preliminar de experţi şi jurizate anonim de un juriu influent de 50 de persoane, format din academicieni cu experienţă, reprezentanţi proeminenţi ai presei şi profesionişti recunoscuţi.


Prin distincţia A’ Design acordată pentru a celebra lucrările de design premiate, A’ Design Award & Competition promite faimă, prestigiu, publicitate şi recunoaştere internaţională tuturor câştigătorilor A’ Design Award.

Premiul A’ Design aigură designerilor premiaţi promovare gratuită la nivel internaţional. Premiul A’ Design include:
- certificat internaţional de excelenţă în design în ramă metalică;
trofeu special 3d din metal în cutie neagră de lux;
invitaţie la gala exclusivistă a laureaţilor în Italia;
-  expoziţia fizică şi virtuală a proiectelor premiate;
-  publicarea în anuarul tipărit al celor mai bune proiecte;
-  traducerea proiectului în peste 40 de limbi cu scopul de a atinge audienţe internaţionale;
-  un interviu exclusiv cu fiecare câştigător;
-  pregătirea şi distribuţia comunicatelor de presă;
-   licenţă pentru utilizarea logoului „A’ Design Award Winner“ în comunicarea şi promovarea lucrărilor premiate în mii de alte publicaţii;
apariţii în mass media prin intermediul partenerilor media;
includerea în clasamentele mondiale în design;
-  poster A2 al proiectelor premiate;
accesul la alte instrumente de marketing şi PR etc.


Câştigătorii anunţaţi pe 14 aprilie vor fi premiaţi în Italia

Toate proiectele înregistrate pe site-ul http://www.premiulpentrudesign.com vor fi evaluate gratuit de către A’ Design Award & Competition şi vor fi notate cu puncte între 0 (slab) şi 10 (foarte bun). Procesul de evaluare preliminară durează maxim 72 de ore. Unul din membrii juriului preliminar va verifica proiectele şi va propune soluţii de îmbunătăţire a prezentării.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 14 aprilie 2014 şi fi premiaţi într-o gală unică organizată de A’ Award & Competition în apropierea Como Lake din Italia pentru designerii câştigători.



CELE MAI POPULARE CATEGORII DE ÎNSCRIERE

Printre cele mai populare categorii, cu cei mai mulţi participanţi, prin urmare cel mai greu de câştigat, se numără:
1.      Arhitectură, construcţii şi proiectare de structură
2.      Mobilier şi obiecte decorative
3.      Spaţiul interior şi expoziţii
4.      Grafică şi design vizual
5.      Instrumente ştiinţifice, medicale şi aparate de cercetare/proiectare
6.      Ambalaj
7.      Autovehicule
8.      Dispozitive digitale şi electronice
9.      Produse de iluminat
10.  Bijuterii, ochelari şi ceasuri
11.  Jocuri şi jucării
12.  Mobilier de baie şi obiecte sanitare
13.  Materiale de construcţii, elemente de construcţie, structuri şi sisteme
14.  Interfaţă şi interacţiune

Pentru a vedea lista completă a celor 99 de categorii de premiere, vă rugăm să vizitaţi http://www.whatisadesignaward.com/categories.html#designawards

Pentru a vedea imagini ale proiectelor câştigătoare ale ediţiilor anterioare la diverse categorii, accesaţi http://awardeddesigns.com/

DESPRE A’ DESIGN AWARD – MARCĂ A EXCELENŢEI ŞI A SUCCESULUI

Titlul de câştigator al unui premiu A’ Design este o marcă a excelenţei în design, recunoscută la nivel internaţional, care atrage atenţia profesioniştilor din domeniile conexe. A’ Design Award & Competition a fost creat pentru promova și recunoaște cele mai bune lucrări de design din toate țările și din toate disciplinele creative.



Obiectivul principal al A’ Design Award and Competition este de a promova lucrările şi activitatea participanţilor premiaţi – arhitecţi, designeri, ingineri şi companii – prin campanii personalizate de publicitate şi prin conectarea acestora cu jucătorii-cheie ai industriei, cu scopul de a contribui la dezvoltarea ideilor inovatoare şi excepţionale, indiferent de stadiul acestora (prototip sau finalizat). Scopul final al A’ Design Awards este de a stimula designerii și branduri din toată lumea să creeze produse și proiecte superioare de care să beneficieze întreaga societate.




Logo-ul „A’ Design Award Winner”, oferit tututror designurilor premiate, înseamnă designuri originale, funcționale și eficiente. În fiecare an, proiectele care se concentrează pe inovație, tehnologie, design şi creativitate sunt premiate cu A' Design Award.


Aflaţi mai multe despre A’ Design Award
Urmăriţi prezentarea A’ Design Award: http://www.designaward.com
Prezentarea în detaliu a distincţiilor A’ Design: http://www.whatisadesignaward.com; http://www.premiulpentrudesign.com/
Vedeţi proiectele premiate: http://www.awardeddesigns.com
Accesaţi mapa de presă cu proiectele şi lucrările premiate: http://www.press-kit.org
Citiţi interviuri cu designeri câştigători: http://www.design-interviews.com
Descoperiţi clasamentele mondiale în design: http://www.worlddesignrankings.com
Descărcaţi logoul A’ Design Award şi imagini publicabile: https://www.adesignaward.com/downloads.html



Niciun comentariu: