miercuri, 18 septembrie 2013

Mesteri si mestesuguri Ateliere cu demonstratii ale mesterilor 20 – 22 septembrie 2013, orele 10.00 – 18.00 Muzeul National al Taranului Roman

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta in acest sfarsit de saptamana la ateliere de olarit cu mesterii Eugen si Violeta Patru din Valcea, atelier de ceramica cu Jorj Dimitriu din Bucuresti, ateliere de incondeiat oua tinute de Rodica Bardahan din Suceava, ateliere de tesat la razboi cu Cristina Niculescu din Valcea, ateliere de cioplit in lemn cu Vasile Ene din Valcea si ateliere de pictura de icoane pe sticla cu iconarul Radu Dinca din Bucuresti.

Mesterii vor aduce in atentia vizitatorilor tehnicile si procedeele specifice mestesugului. Sunteti invitati sa participati la demonstratii, sa aflati tainele simbolurilor cusute, incondeiate, incrustate sau jiravite si povestile ce stau in spatele fiecarui obiect.

Veniti in perioada 20 – 22 septembrie 2013, intre orele 10.00 si 18.00, la Muzeul National al Taranului Roman, la Mesteri si mestesuguri. Ateliere cu demonstratii ale mesterilor.

Intrarea este libera.

Niciun comentariu: