luni, 1 iulie 2013

SOMFY - sisteme automatizate pentru copertine



Indiferent de tipul de copertină ales, există o soluţie Somfy de motorizare simplă şi sigură pentru dumneavoastră. Trecerea de la sistemul cu manivelă la sistemul motorizat este simplă şi uşor de realizat, fără a schimba instalaţia deja existentă. Motorul tubular Somfy este intergat în cilindrul în jurul căruia se rulează pânza, are alimentare electrică şi este acţionat printr-un întrerupător montat pe perete, o telecomandă şi/sau un sistem automat (senzor de vânt şi/sau de soare). Echipaţi-vă copertina cu sistem motorizat pentru a vă asigura investiţia şi pentru a vă valorifica terasa la maxim.
Funcţiile exclusive Somfy care prelungesc durata de viaţa a copertinei:
-          Inchidere perfectă – Copertina şi mecanismul sunt perfect protejate
-          Funcţia de inchidere lentă – Odată caseta închisă, copertina se opreşte imediat pentru a proteja mecanismul şi pentru a limita tensiunea asupra braţelor.
-          Funcţia de relaxare a pânzei – După inchiderea casetei, motorul destinde uşor pânza, prelungind astfel durata de viaţă a copertinei. Funcţia este activată prin telecomandă
-          Funcţia de întindere a pânzei  - la fiecare deschidere a copertinei, funcţia de întindere a pânzei schimbă temporar direcţia motorului pentru a asigura o întindere perfectă a materialului şi pentru a evita aspectul neplăcut de buzunar.
-          Protecţia copertinei – un dispozitiv electronic de detectare opreşte motorul instantaneu în cazul unui blocaj în timpul închiderii
Utilizând motoarele Somfy RTS (Radio Technology Somfy) vă veţi uşura viaţa de zi cu zi. Bucuraţi-vă de simplitatea utilizării telecomenzii pentru a manipula copertina, fără a fi nevoie să vă ridicaţi din şezlong. Prin utilizarea tehnologiei radio, senzorii de vânt şi de soare înalţă sau coboară copertina automat în funcţie de condiţiile climatice. Beneficiaţi de sisteme fiabile, discrete şi automate care îmbunătăţesc confortul şi vă protejează copertina împotriva evenimentelor neprevăzute.


Senzorul de soare coboară automat copertina pentru a umbri terasa şi pentru a proteja interiorul casei de caldură, păstrând o temperatură plăcută.  Mobila şi plantele sunt de asemenea protejate de razele directe ale soarelui. Senzorul de soare este autonom, fără fir, nu necesită baterii (alimentat cu celule fotovoltaice) şi oferă posibilitatea de reglare a sensibilităţii in funcţie de sezon. Senzorul de vânt este esenţial pentru protejarea investiţiei. La o anumită intensitate a vântului setată acesta ridică automat copertina pentru a proteja pânza şi mecanismul. Senzorul Eolis 3D Wirefree RTS se montează pe bara de sarcină a copertinei şi nu necesită cablare fiind alimentat pe baterii.

Vă puteţi bucura de momentele petrecute cu prietenii pe terasă prin optimizarea verandei cu ajutorul soluţiilor Somfy. Puteţi regla iluminatul terasei, al grădinii şi al interiorului casei utilizând aceeaşi telecomandă. Soluţiile de încălzire şi iluminat pot fi instalate cu uşurinţă iar confortul utilizării telecomenzii pentru reglarea iluminatului şi/sau încălzirii se poate obţine fie prin utilizarea unor receptori radio pe instalaţiile deja existente fie prin utilizarea dispozitivului de iluminat şi a dispozitivului de incălzit Somfy Modulis RTS.
Pentru mai multe informatii accesaţi www.somfy.ro

Niciun comentariu: