joi, 25 iulie 2013

SOLUŢIILE SOMFY PENTRU CLĂDIRI DIN INDUSTRIA OSPITALITĂŢII



  
Sectorul ospitalităţii de lux trebuie să facă faţă în permanenţă noilor cerinţe şi provocări.
Clădirile trebuie să fie capabile să exprime originalitatea unei oferte exclusiviste, să ofere servicii personalizate, să propună concepte noi şi inovative dar în acelşi timp trebuie să fie în concordanţă cu noile legislaţii de mediu în limitele unor costuri sustenabile. 



Noile cerinţe pentru clădirile din industria ospitalităţii

Fie că este vorba de un lanţ internaţional de prestigiu, de un boutique hotel încântător sau un resort multifuncţional toate aceste clădiri trebuie acum să intruchipeze un nou concept de servicii:
*Confort termic şi vizual pe toată perioada zilei, care impreună cu asigurarea intimităţii contribuie activ la starea de confort şi bunăstare a clienţilor
* Să creeze o atmosferă variată care să permită tuturor să se bucure de confort pe intreaga perioadă a zilei
Prestigiu garantat oferit de dotările cu valoare adăugată
* Performanţă energetică optimă care să reducă nevoia de aer condiţionat sau de încălzire ceea ce se traduce in economii importante de cheltuieli în timp ce se folosesc resurse naturale
* O amortizare rapida a investiţiei ca rezultat al economiilor de energie şi a costurilor de mentenanţă reduse

Soluţiile Somfy pentru proiectele dumneavoastră
Somfy a dezvoltat soluţii inteligente pentru operarea ferestrelor unei clădiri şi a sistemelor de protecţie solară. Aceste sisteme imbunătăţesc confortul ocupanţilor clădirii si contribuie la prestigiul şi valoarea ei iar in acelaşi timp reduc costurile cu energia consumată. In acest fel, Somfy contribuie la dezvoltarea faţadelor bioclimatice pentru toate tipurile de clădiri, indiferent de funcţia sau de arhitectura acestora.

FURNIZAREA DE NOI SERVICII
Spre exemplu, unul din noile servicii poate fi îmbunătăţirea confortului termic si vizual prin folosirea draperiilor motorizate. În camere, zona de recepţie sau în zonele de întâlniri a menţine temperatura la un nivel constant şi a avea control asupra luminii naturale sunt factori cheie in obţinerea confortului perceput de clienţi. Prin folosirea soluţiilor Somfy hotelul devine un ”organism viu” ce oferă noi funcţii. Acestea oferă tuturor posibilitatea de a-şi proteja intimitatea creând noi atmosfere şi contribuind la designul interior al hotelului.
Clienţii sunt unici şi la fel sunt si necesitatile lor privind confortul. Cu soluţii automatizate, controlate de la distanţă cu ajutorul telecomenzilor, clienţii pot beneficia de avantajele tehnologiei, petrece timpul în mediul pe care şi-l doresc şi adapta structura hotelului la dorinţele lor intr-un mod simplu şi eficient.


OPTIMIZAREA PERFORMANŢELOR CLĂDIRII

Reducerea consumului de energie
-          Somfy oferă izolaţie dinamică, astfel încât nu mai este nevoie să alegeţi intre confort şi consum redus de energie
-          Senzorii şi dispozitivele automatizate Somfy reduc consumul de energie:
o       Prin prioritizarea folosirii luminii naturale
o       Prin reducerea aportului de căldură solară pe timpul verii
o       Prin adaptarea ferestrelor clădirii la perioadele de ocupare efectivă

Obtine maximum din investiţia ta! 
     - A asigura profitabilitatea este o cerinţă esenţială. Clădirile trebuie astfel proiectate şi construite încât să li se extindă durata de viaţă
-        -  Soluţiile automatizate Somfy sunt uşor de integrat şi operat şi ajută la reducerea de costuri prin:
o   Reducerea consumului de energie (reducerea cheltuielilor de încălzire cu până la 10% pe timpul iernii şi reducerea temperaturii pe perioada verii cu până la 9° C)
o       Protejarea sistemelor de protecţie solară exterioare de vremea nefavorabilă
o       Prelungirea duratei de viaţă a sistemelor de protecţie solară
o       Reducerea numărului de operaţii manuale necesare şi implicit a costurilor de operare

SOMFY: O SOLUŢIE ADAPTATĂ PENTRU FIECARE PROIECT
Flexibile la instalare, uşor de folosit şi compatibile cu majoritatea protocoalelor şi unităţilor de control de pe piaţă, soluţiile Somfy se potrivesc perfect cu nevoile şi restricţiile clădirilor din sectorul ospitalităţii de lux. Clienţii pot avea controlul prin folosirea întrerupătoarelor de perete, telecomenzilor, programatoarelor pe timp sau puteţi optimiza totul prin folosirea senzorilor care vor avea grijă de investiţia dumneavoastră in mod automat.
Fie ca doriţi să echipaţi intreaga clădire, un etaj, doar zonele comune, sau doar o faţadă, Somfy are o soluţie pentru dumneavoastră.
Pentru mai multe detalii accesaţi www.somfyarhitectura.ro

Niciun comentariu: