vineri, 31 mai 2013

Au fost desemnați câștigătorii Studentul Anului 2013





            știgătorii competiției care premiază cei mai buni studenți din România au fost anunțați marți, 28 mai, în cadrul celei de-a X-a ediții a Galei Premiilor Studentul Anului, organizată de Voluntari pentru Idei și Proiecte. Evenimentul i-a reunit la sala ArCuB pe finaliștii celor cinci categorii de concurs cu profesioniștii și liderii de opinie din domeniu.
                În faza finală a concursului, 25 de finaliști au aspirat la câștigarea marelui premiu. Dintre aceștia, învingătorii fiecărei categorii, care au obținut trofeul Studentul Anului și premiul în valoare de 1500 de euro, sunt: Carles Tolomeiu (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Arhitectură și Urbanism) la Arhitectură, Alexandra Bioc (Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Drept și Științe Administrative) la Drept, Miriam Șerban (Academia de Studii Economice București) la Economie, Aurica Stan (Universitatea București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării) la Jurnalism și Comunicare și Dana Fătu (Universitatea de Medicină și Farmacie București, Facultatea de Medicină) la Medicină.
            știgătorii au dovedit că sunt cei mai buni studenți din domeniul lor, fiind selectați din peste 150 de participanți din diferite orașe ale României. Performanța lor a fost evaluată de un juriu de specialitate, format din reprezentanți ai companiilor partenere: Westfourth Architecture, Architect Service si West Group Arhitecture (Arhitectură), KPMG (Drept), Capital Partners si Codecs (Economie), Starcom (Jurnalism și Comunicare), Actavis și Sindan Pharma (Medicină), specialiști și profesori din marile centre universitare din țară.
            știgătorii de pe locurile al II-lea și al III-lea au fost recompensați și ei cu premii în bani și intershipuri oferite de companiile partenere. Tatiana Ursu, finalista la Economie, a obținut premiul special oferit de CODECS – o bursă în valoare de 1249 de euro la cursul Management de Proiect. Totodată, pentru toți cei cinci finaliști la categoria Medicină, Fundația pentru SMURD a oferit invitații la Congresul European de Medicină de Urgență, care va avea loc în Franța în luna septembrie a acestui an.
            Prezentată în întregime de Sanda Nicola, Gala a fost presarată de momente artistice susținute de Butterflies in My Stomach, Adina Sima și Simonei Radu & Friends.
            Cu 3 zile înainte de Gala de Premiere, finaliștii celor 5 categorii s-au reunit în București, pentru a lua parte la o serie de traininguri special construite pentru ei pe diverse teme cum ar fi Leadership, Public Speaking sau Personal Branding, susținute și organizate cu sprijinul companiei PETROM, partener al proiectului „Studentul Anului”. Pe parcursul celor trei zile, tinerii viitori profesioniști au format o comunitate a celor mai buni studenți din țară și au interacționat cu membrii  juriului și personalități din domeniu.
            Studentul Anului este un proiect al asociației studențești „Voluntari pentru Idei și Proiecte”, al cărui scop este răsplătirea studenților de elită din țară pentru performațele lor și încurajarea lor să-și construiască o carieră de succes în domeniile de specialitate.

Niciun comentariu: