miercuri, 24 aprilie 2013

GIS 2013: arhitectul Marcel Luchian prezinta la Bucuresti proiectul M House

Arhitectul Marcel Luchian va prezenta in cadrul celei de-a treia editii a Expoconferintei de Arhitectura GIS proiectul rezidential M House din localitatea Singera (Chisinau), Republica Moldova.


 
M House surprinde prin modernismul arhitecturii, a formelor neconventionale si a imbinarii de materiale (stila, beton) atat in ceea ce priveste fatada, cat si interiorul. Designul minimalist integreaza armonios lumina, umbra si texturile, imbinandu-le cu amplasarea naturala si a utilitatea sistemului de incalzire si climatizare folosit.Marcel Luchian este directorul biroului de arhitectura si design "Marcel Luchian Studio". A absolvit studiile de Design Interior, Arhitectura si Urbanistica la Universitatea Tehnica din Moldova si Universitatea Tehnica din Riga. Pentru studii de masterat in Arhitectura si Design de Interior a fost admis la universitați precum Politecnico di Milano, NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, SPD - Scuola Politecnica di Design.

Programul complet al conferintei aici.

Evenimentul aflat la a treia editie se adreseaza arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu solutii pentru interioare si tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design.

GIS 2013 este singurul eveniment din Romania specializat in arhitectura de interior, design si iluminat si face parte din seria de evenimente internationale specializate in domeniul arhitecturii, organizate de ABplus Events si cu Ordinul Arhitectilor din Romania.

Parteneri institutionali: Comitetul National Roman de Iluminat (CNRI), International Association of Lighting Designers (IALD) si
International Federation of Interior Architects/Designers (IFI).

Mai multe despre GIS 2013 la www.iegis.ro.


Niciun comentariu: