luni, 25 martie 2013

GIS 2013: LUXURY INTERIORS, cu Esat FISEK, câştigătorul International Property Awards 2013





Esat FISEK va susţine o prezentare despre Luxury interiors în cadrul celei de-a treia ediţii a Expoconferinţei Internatională de Arhitectură de Interior, Design şi Iluminat GIS, ce se va desfăşura în perioada 27-28 mai, la JW Marriott Grand Hotel.

Esat FISEK este co-fondator şi Design Principal în cadrul Esat Fisek Interiors din Istanbul. În luna ianuarie a câştigat premiul "Best Retail Interior" din cadrul International Property Awards 2013, cu proiectul Mucevher Exclusive Jewellery Store.






 Fotografii: Mucevher Exclusive Jewellery Store © ESAT FISEK INTERIORS


 
6 workshop-uri de arhitectură de interior şi design la GIS 2013

Arhitecţi şi designeri de renume internaţional vor susţine workshop-uri specializate de arhitectură de interior si design în cadrul Expoconferinţei Internationale de Arhitectură de Interior, Design şi Iluminat GIS.

David ATKINSON, triplu câştigător al Marelui Premiu Lighting Design Award, va susţine pentru prima oară în România, un workshop despre LIGHTING DESIGN.

Workshop-urile vor avea ca tematică: CLUB DESIGN, FURNITURE DESIGN, RESTAURANT DESIGN (27 mai, 15:30-17:00), respectiv SMART HABITAT DESIGN, LIGHTING DESIGN, HOTEL DESIGN (28 mai, 09:30-11:00).

GIS 2013 este singurul eveniment din România specializat în arhitectură de interior, design şi iluminat şi face parte din seria de evenimente internaţionale specializate în domeniul arhitecturii, organizate în colaborare cu Ordinul Arhitecţilor din România.

Evenimentul aflat la a treia ediţie se adresează arhitecţilor, designerilor, proiectanţilor, inginerilor de instalaţii şi de lumini, proprietarilor şi managerilor de hoteluri şi restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri şi clădiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu soluţii pentru interioare şi tuturor celor interesaţi de arhitectură de interior şi design.

Mai multe despre GIS 2013 la www.iegis.ro.

Niciun comentariu: