vineri, 15 februarie 2013

Împărtăşeşte-ţi creativitatea! Ediţia a II-a


 
Vine, vine PRIMĂVARA! Şi care este simbolul primăverii la noi, dacă nu MĂRŢIŞORUL?!
Te-ai gândit că poţi să aduci primăvara mai repede, pentru cei mai mici ca tine, doar învăţându-i ceea ce tu ştii deja să faci? Eşti creativ şi ştii să lucrezi din diverse materiale tot felul de obiecte? Atunci te încurajăm să împărtăşeşti copiilor de la Centrul de zi Sfânta Sofia din Bucureşti din arta ta!

Pregătim lista voluntarilor care doresc ca în loc în zilele de 21, 22, 25 şi 26 februarie, timp de 3 ore/zi, să înveţe copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, să confecţioneze mărţişoare!
Pentru a ştii care sunt materialele necesare pentru confecţionarea acestor mărţişoare, la înscriere vă rugăm să completaţi formularul pus la dispoziţie (http://www.arhitext.com/2013/02/impartaseste-ti-creativitatea-editia-a-ii-a/ ). Înscrierile ţin până pe 19 februarie şi se fac pe adresa de mail arhitext@gmail.com.

Fundaţia Calea Victoriei şi Fundaţia Arhitext design vor oferi cadouri tuturor voluntarilor selectaţi să facă parte din acest proiect!

Proiectul se va desfăşura la Centrul de zi pentru copii Sfânta Sofia, în zilele de 21, 22, 25 şi 26 februarie, între orele 15:00 – 18:00, pentru 18 copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani.

Ce s-a întâmplat la prima ediţie puteţi vedea aici:

Organizatori: Fundaţia Calea Victoriei, Fundaţia Arhitext design, Centrul de zi pentru copii Sfânta Sofia din Bucureşti



Niciun comentariu: