marți, 8 ianuarie 2013

ENREG ENERGIA REGENERABILA® - Poarta de Vest a României pentru investitorii în energia regenerabilă - 06-08/03/2013



ENREG ENERGIA REGENERABILA® cel mai mare târg pe energie regenerabilă şi eficienţă energetică în construcţii şi renovări din triunghiul de frontieră România-Ungaria-Serbia, revine cu cea de-a V-a ediţie, între 06-08 martie 2013, la Expo Arad Internaţional. Târgul internaţional pentru energie reprezintă, Poarta de Vest a României pentru investitori şi reuneşte totodată interesul a celor trei ţări pentru energia regenerabilă şi eficienţa energetică.

Conform ANRE, România are un potenţial de investiţii în energia regenerabilă de 5 miliarde de euro. În ciuda crizei financiare investiţiile şi capacităţile de energie regenerabilă instalate continuă să crească. În ultimii ani cel mai mare impact în sectorul energiei regenerabile l-a avut energia solară. Încă din 2008, în România se dezvoltă tot mai mult sectorul fotovoltaic, panourile solare existente producând în acest an de 10 ori mai mult decât în 2011. Conform obiectivelor stabilite de Guvern până în anul 2020, o cincime (20%) din energia consumată în România trebuie să provină din surse de energie regenerabilă.

Pentru a sprijini dezvoltarea pieţei de energii regenerabile în România, REECO intenţionează să organizeze în paralel cu ENREG ENERGIA REGENERABILA®, PV Platform Romania, punct de întâlnire pentru experţi din domeniul fotovoltaic în România, între 6 - 8 martie 2013, la Expo Arad Internaţional. Evenimentul va crea o platformă ideală pentru experţii din sectorul fotovoltaic din România şi din străinătate pentru schimb de experienţe, pentru a intra în contact cu persoane cheie din domeniul fotovoltaic în România şi pentru a-şi prezenta produsele şi serviciile lor pe piaţa românească.

În cadrul conferinţei, autorităţi publice naţionale şi internaţionale, asociaţii, oameni de ştiinţă şi companii îşi vor prezenta tendinţele, rezultatele unor cercetări, tehnologii şi inovaţii din domeniul lor. PV Platform Romania va fi gazda conferinţei şi workshop-ului de 2 zile, 6-7 martie 2013: PV Conference – Changes & Risks. Workshopul va prezenta condiţiile legale, financiare şi operaţionale pentru energia fotovoltaică în România. Pe lângă acest workshop sunt planificate conferinţe şi alte evenimente conexe pe tematici ca: biomasă, hidroenergie, eficienţă energetică.

Târgul vă aşteaptă şi în 2013 cu tematici din sfera energiilor regenerabile: energie solară, biomasă, hidroenergie, pompe de căldură, energie geotermală şi eficienţa energetică în construcţii şi renovare.

Pentru mai multe informaţii despre ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, puteţi vizita website-ul târgului
www.enreg-expo.com.
 
Contact şi informaţii:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax:
+40 (0) 257-23099 - 8
info@reeco.ro

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varşovia, Polonia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.

Sursa: www.businesslive.ro, www.ziare.com, www.ecomagazin.ro

Niciun comentariu: