joi, 20 decembrie 2012

Ferestrele tale sunt pregătite pentru iarnă?


Cu toţii scoatem acum din dulapuri hainele groase, mănuşile, căciulile şi fularele pentru a ne ţine de cald în lunile friguroase ce vor urma. Dar să nu uităm că putem economisi energie şi putem creşte calitatea confortului din casele noastre îmbrăcându-ne şi ferestrele în haine călduroase.

Este un reflex absolut normal: atunci când trebuie să ieşim afară, în timpul iernii, îmbrăcăm hainele groase care ne protejează de frig. Dacă ne este răcoare în casă, mai punem un pulover, şosete
groase şi probabil dăm căldura mai tare. În serile geroase, când totul este îngheţat afară, locuinţele noastre devin şi ele mai răcoroase şi evident creşte şi consumul energetic.

De fapt, putem foarte uşor să evităm pierderile de căldura în zilele reci prin simplul gest de a trage draperiile sau rulourile. Este foarte la îndemână mai ales în cazul ferestrelor de mansardă VELUX: rulourile plisate-opace potrivite acestora păstrează căldura la interior graţie materialului izolator din compoziţie.

“Este o idee extraordinară să accesorizezi ferestrele de mansardă cu rulouri plisate-opace, deoarece aluminiul dintre cele 2 straturi de material plisat sporeşte gradul de izolare termică. Rulourile trase peste ferestre ajută la menţinerea temperaturii optime din mansardă, astfel încât camera va fi mult mai confortabilă pentru a-ţi petrece timpul în zilele geroase,” spune Noemi Ritea, Director General al VELUX România. Atunci când sunt deschise complet, rulourile plisate-opace îmbunătăţesc izolaţia termică cu până la 34% pentru fiecare fereastră de mansardă în parte.


Rulouri plisate opace – produse  multifuncţionale

Aceste rulouri fac chiar mai mult decât să economisească energie – sunt complet opace pentru a oferi intimitate şi un bun control al luminii şi au un design care atrage, graţie structurii care se pliază. Mai mult decât atât, se pot ajusta. Nefiind fixate la partea superioară sau la cea inferioară, pot fi deplasate pe suprafaţa ferestrei în orice poziţie, blocând razele soarelui dar lăsând totuşi lumina să intre.

“Atunci când ai un rulou mobil care se ajustează în funcţie de lumină, aşa cum o face ruloul VELUX, poţi sta confortabil în fotoliul de lângă fereastră, citind o carte bună, având suficientă lumină dar fără sa fi orbit de soare. Poţi aşeza ruloul în aşa fel încât să blochezi doar lumina directă şi puternică a soarelui,” spune Noemi Ritea, Director General al VELUX România.

Acum este momentul să vă pregătiţi pentru iarnă!

Citiţi mai mult despre rulourile inovative VELUX şi alegeţi culoarea preferata pe site-ul www.velux.ro sau pe magazinul online www.veluxshop.ro

Grupul VELUX a lansat rulourile plisate-opace într-o gamă de 9 culori diferite.
Materialul este dublu, în două straturi, tip fagure, având la interior o folie din aluminiu. Ruloul este mobil şi poate fi poziţionat oriunde se doreşte pe fereastră, rulându-se pe şinele glisante în sus sau în jos, pentru a controla lumina. Montajul acestuia este foarte uşor cu ajutorul sistemului Pick&Click. Ruloul se poate combina cu plasa împotriva insectelor, cu ruloul exterior parasolar VELUX sau cu roleta exterioară VELUX.

Despre compania VELUX
VELUX este o companie daneză înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, de a asigura lumina naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume.

Numele VELUX derivă din două cuvinte, Ventilaţie şi LUX (termenul latin pentru lumină), fiind marca înregistrată încă din anul 1942. Astăzi, după mai mult 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansardă într-o şcoală din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat dar valorile au rămas aceleaşi. Încă de la început, VELUX şi-a propus să fie o companie model, care fabrică produse folositoare oamenilor şi care îşi tratează clienţii şi furnizorii într-un mod exemplar.

Prin produsele inventate şi dezvoltate în ultimii 70 de ani, contribuim la îmbunătăţirea climatului interior al spaţiilor de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei. La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuinţele sustenabile – cunoscută sub denumirea de Casa Activă – ce presupune construirea de clădiri care produc mai multă energie decât consumă, asigurând în acelaşi timp un mediu mai sănătos, mai curat şi mai sigur.

Prezenţi pe piaţa din Romania de 15 ani, comercializăm cea mai vastă gamă de ferestre de mansardă, potrivite atât acoperişurilor înclinate cât şi celor terasă, jaluzele, rulouri interioare şi parasolare, panouri solare termice, produse de instalare şi izolare termică, dispozitive de comandă şi control. Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcţii, clădiri noi sau renovate, publice sau private, şi sunt comercializate exclusiv prin reţeaua naţională de distribuitori specializaţi în domeniul materialelor de construcţii.

Mai multe informaţii, pe www.velux.ro
Mădălina Petrescu, Marketing & Design Manager
VELUX Romania S.R.L.
Telefon: + 40 268 40 27 44
E-mail: romania.marketing@velux.com
Niciun comentariu: