joi, 8 noiembrie 2012

Expozanti de pe trei continente, la un B2B de exceptie: RoEnergy Timisoara 2012, editia a III-a



RoEnergy Timisoara 2012, care se va desfasura in perioada 28-30 noiembrie 2012, la Pavilion Expovest, Calea Lugojului, 7, reuneste companii de pe trei continente:  Europa, Asia și SUA. Prin tematica, evenimentul acopera energia solara, bioenergia, energia eoliana, microhidroenergia, eficienta energetica, infrastructura energetica. Dintre companiile care vor fi prezente la RoEnergy,  spicuim: S&C Electric Company, Premier Power, Vey Stroy,  Martifer Solar,  Electrogrup.
Pentru prima oara in Romania
La targ vor expune peste 70 de companii, dintre care circa 35 la suta provin din strainatate. Unele branduri vin acum, cu ocazia targului RoEnergy Timisoara, pentru prima data in tara noastra. Din paleta expozantilor prezentam cateva oferte.
Vey Stroy – companie din Turcia, lider EPC si O&M în South East Europe, cu filiala Smart Solar în Europa, care a construit peste 15  parcuri PV in Bulgaria.
S&C Electric Company din UK isi are originea in Chicago cu o traditie de peste 100 de ani in producerea de echipamente electrice. Ca EPC, compania are la activ proiecte de energie solara si energie eoliana, care totalizeaza peste 5 GW.
Woodward IDS Bulgaria , filiala multinationalei Woodward Inc, activeaza ca proiectant, producator si furnizor de servicii pentru energia eoliana si energia solara ( generatoare eoliene si instalatii solare). Woodward este prezenta in 14 tari.
Premier Power Italy, reprezentanta a companiei americane omonime, lider EPC  consacrat pe pietele solare din SUA și Europa.
Saint-Gobain Construction, sucursala din Romania a Saint-Gobain Pam din Franta, lider mondial in conceperea, producerea si comercializarea sistemelor complete din fonta ductila pentru retelele de alimentari cu apa, canalizare, irigatii si microhidrocentrale.
BTS Biogas Italia proiecteaza, construieste si intreține instalatii de biogaz. Pana in prezent, BTS Biogaz a realizat 100 de instalații de biogaz, care totalizeaza 80 de MW. Compania activeaza in Italia si isi are sediul principal in Germania.
CINK Hydro Energy din Cehia produce si livreaza agregate complet automatizate pentru dotarea microhidrocentralelor  echipate cu turbine Cross Flow Banki, Pelton, Kaplan, Francis.
FOMCO Solar Systems din Romania ofera solutii profesionale complete de consultanta, proiectare si executie la cheie a parcurilor fotovoltaice montate atat in camp deschis cat si pe acoperișuri.
 Conferinte RoEnergy: Este 2013 cel mai bun an pentru investitii in Energii Regenerabile ? Ori este prea tarziu ?
In 28.11.2012 va avea loc a III –a editie a conferintei internaționale Energia solara.  Spicuim dintre prezentari:  Implementarea proiectelor fotovoltaice in Romania. Dificultati si provocari, Electrogrup, contractor turn-key in proiecte de producere a energiei regenerabile, Producerea energiei electrice folosind radiatia solară, Dezvoltarea proiectelor de parcuri fotovoltaice in Romania. Printre cei care vor sustine prezentari mentionam reprezentantii companiilor Electrogrup, SRAC, ISPE, Armand Consulting, Martifer Solar RO, etc.

In data de 29.11.2012 se va desfasura a III-a editie a conferintei Bioenergia, cercetarea de astazi, energia de maine. Spicuim dintre subiectele care vor fi dezbatute: Sistem hibrid indirect: fotovoltaic - cogenerare pe baza de biomasa, Evaluarea resursei potentiale de lemn destinata utilizarii energetice din industria de exploatare si prelucrare a lemnului. Modul de exploatare si gestionare a deseurilor si produselor reciclabile pe baza de lemn: lemn de foc, produse reciclabile pe baza de lemn, deseuri, Biogazul si uleiul vegetal – surse de energie primara ale viitorului, Gazeificator cu biomasa lemnoasa pentru turbomotor de 20 kWe, Contributii ale INCD Turbomotoare COMOTI la dezvoltarea sistemelor energetice de putere hibride. Speakerii provin din companii, precum: AB Energy, ROTA GUIDO, COMOTI, Ekopal, Rebina, etc.
Inregistrarile la conferinte, cat si Programul complet al prezentarilor se afla pe www.roenergy.eu
Electrogrup – Bronze Sponsor RoEnergy Timisoara 2012
SRAC- Sapphire Sponsor RoEnergy Timisoara 2012

Niciun comentariu: