marți, 30 octombrie 2012

Arhitext vă invită la Bucureşti pentru ultimul training PROVOCĂRILE COMUNICĂRII. VIZIUNI NEGOCIATE (1-3 noiembrie, UAUIM)





Anul acesta Arhitext a făcut încă un pas important pentru a veni în ajutorul studenţilor arhitecţi printr-o serie de training-uri dedicate exclusiv acestora.
Până în momentul de faţă acest proiect s-a bucurat de un real succes în cele patru centre universitare de la Iaşi, Cluj, Oradea şi Timişoara, unde am fost prezenţi. Prin intermediul training-ului oferim informaţii de bază ce pot fi aplicate cu uşurinţă încă din facultate, dar, mai ales, pot fi ultilizate şi perfecţionate ulterior în profesia de arhitect. Noţiunile de comunicare şi negociere sunt asimilate firesc prin activităţi interactive şi jocuri de role play. Până în momentul de faţă au fost alături de noi în acest demers arhitecţi cunoscuţi ce au putut oferi exemple personale despre o bună negociere între arhitect şi beneficiar. Pentru fiecare training am avut câte un arhitect-invitat care a acceptat cu plăcere o discuţie deschisă cu studenţii, uneori chiar alături de un beneficiar cu care a colaborat: OANCEA Ionel (Iaşi), TÓTHFALUSI Gábor şi TULOGDY László György (Cluj), IANCU Adrian (Oradea) şi GAIVORONSCHI Vlad (Timişoara).
La sfărşitul săptămânii trecute echipa Arhitext s-a întors de la Timişoara unde a susţinut cel de-al patrulea training. Pe parcursul celor două zile, în cadrul celor patru module ale training-ului, studenţii au învăţat şi pus în practică noţiuni de comunicare şi negociere şi au participat la exerciţii de role play – Relaţia Arhitect–Beneficiar.
Această serie de training-uri se va încheia weekendul acesta prin training-ul de la Bucureşti la care vă mai puteţi înscrie până pe data de 31  octombrie. Acest training va avea loc între 1 si 3 noiembrie cu sprijinul UAUIM, iar activităţile interactive vor fi găzduite în Sala de Consiliu.

Pentru mai multe informaţii puteţi să ne contactaţi la:
e-mail: arhitext_redactie@b.astral.ro / tel: 031 104 11 78






Niciun comentariu: