joi, 18 octombrie 2012

Arhitecții din centrul țării se întrec la Sibiu şi Brasov


* cele mai bune lucrări de arhitectură din județele Sibiu, Vâlcea, Brașov, Covasna și Harghita vor fi premiate de Ordinul Arhitecților
* Arhitectura.5 este un eveniment anual ce reunește peste 500 de arhitecți din cele două filiale

Pentru prima dată, filialele  Ordinului Arhitecților  Sibiu-Vâlcea  și  Brașov-Covasna-Harghita se reunesc în cadrul unui eveniment unitar, Arhitectura.5. Organizat în primă fază la Sibiu și apoi la Brașov, Arhitectura.5 reunește peste 500 de arhitecți din cele 5 județe. Aceștia au înscris în concurs cele mai bune lucrări, premierea  urmand sa aiba loc la Brașov, în data de 19 octombrie.
Noul format al „Anualelor de arhitectură” dorește să îmbogățească tradiționala expoziție concurs printr-o serie de evenimente conexe menite să pună în valoare lucrările arhitecturale.
Evenimentul central al Arhitecturii.5 este premierea celor mai bune lucrări de arhitectură din cele cinci județe și expoziția publică aferentă. Lucrările vor fi selectate de un juriu format din personalități recunoscute în domeniul arhitecturii, dar și din afara acestuia”, spune Nicolae Taric, președintele filialei Brașov-Covasna-Harghita  a Ordinului Arhitecților din România.

Niciun comentariu: