vineri, 21 septembrie 2012

ATELIERU DE LEMN – PAVILION INTERACTIV, DEMONTABIL & REPETITIV

TIMISOARA 29, 30 SEPT.  [str. MARASESTI] – cea mai recenta strada pietonala din centrul istoric]
& SIBIU 13,14 OCT. [P-ta MARE]


Pe parcursul UNUI WEEK-END, REcult isi propune sa ocupe 2 SPATII CENTRALE  din  2 ORASE ale ROmaniei, prin amplasarea unui inedit ATELIER DE LEMN la scara URBANa.

CADRELE PAVILIONULUI [interactiv demontabil si repetitiv]  ‘ATELIERU DE LEMN ‘ VOR MONTA  -TIMISOARA 29, 30 SEPT.  [str. MARASESTI]  SI REmonta - SIBIU 13,14 OCT. [P-ta MARE]  o succesiune  de imagini [de arhitectura]   si  obiecte [de arta & iscusinta] IN LEMN , suprapuse: de la  TRADITIE la INOVATIE, invitand la  VIZIONAREA si EXPERIMENTAREA lor  in spatiul liber urban.

EXPOZITIA SE VA TRANSFORMA [prin demonstratii practice sustinute de sculptori, mesteri populari, si pasionati ai lemnului ] intr-un eveniment de actiune [colaborativa] in care  publicul va participa la improvizarea si executia produsului de “ARHITECTURA MESTESUGITA”.

SCENOGRAFIA acestui FILM in 2 PARTI  [la o distanta de 2 saptamani si 250 km] a fost realizata impreuna cu studenti arhitecti ai Facultatii de arhitectura - UPT.

ATELIERU DE LEMN - o productie cu soundtrack,  sub regia si scenariul RE cult, finantat de AFCN  si promovat prin viu grai de Radio Guerrilla.

pt mai multe  ne gasiti la locul si   timpul stabilit …sau in post-productie pe  pag. de facebook: RE cult


Niciun comentariu: