luni, 16 iulie 2012

O vară asortată cu oferte promoţionale, în mansarda ta!


Perioada 15 iunie – 15 septembrie este ideală pentru amenajarea mansardei. Toţi cumpărătorii care achiziţionează în această vară ferestre de mansardă şi accesorii parasolare VELUX participante la campaniile promoţionale naţionale au parte de suprize plăcute.
Ca în fiecare an, VELUX a revenit şi în acest sezon cu două oferte atractive pentru toţi cumpărătorii care sunt în stadiul de renovare sau de amenajare a unei mansarde, susţinându-le eforturile de valorificare a spaţiului de sub acoperişul în pantă şi de transformare a acestuia în spaţiul ideal de locuit.


Prima campanie promoţională a debutat cu o ofertă specială pentru ferestrele de mansardAă. Cu ocazia aniversării a 15 ani de existență pe piața din România, compania VELUX oferă pentru fiecare fereastră de mansardă cumpărată între 15 iunie - 15 august 2012 câte un tichet cadou în valoare de 100 lei!
 
“Tichetul cadou constituie o modalitate de recompensare a clienților care aleg calitatea VELUX pentru mansarda lor. Ne dorim astfel să le răsplătim alegerea făcută, să îi asigurăm că vom continua să le oferim suport în toate etapele proiectului lor precum și că serviciile noastre sunt și vor fi disponibile pe toată durata de viață a ferestrelor  achiziționate”, a declarat Noemi Ritea, General Manager al VELUX România.

Pentru că vara se anunța caniculară în continuare şi razele soarelui ne bat în geam, a doua campanie promoţională, organizată în perioada 15 iulie - 15 septembrie, vizează rulourile decorative şi parasolare pentru mansardă. Astfel, pentru fiecare rulou opac (model DKL) cumpărat împreună cu un rulou parasolar (model MHL) în perioada 15 iulie - 15 septembrie 2012,
ai intimitate şi răcoare în mansardă şi, în plus, VELUX oferă un tichet cadou în valoare de 50 lei!


Rulourile opace, perfecte pentru siesta de după-amiază sau pentru nopțile scurte de vară, împiedică pătrunderea luminii în mansardă, iar rulourile exterioare parasolare sunt adevărate scuturi împotriva căldurii deoarece nu permit razelor soarelui să atingă suprafața geamului.

Ambele campanii promoţionale se desfăşoară la nivel naţional. Ferestrele de mansardă VELUX se pot achiziționa prin intermediul distribuitorilor autorizaţi VELUX iar rulourile interioare și exterioare sunt disponibile atât prin intermediul distribuitorilor autorizați cât și prin magazinul online www.veluxshop.ro.
Detaliile privind aceste campanii, regulamentele şi condiţiile de participare sunt disponibile în perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.


Despre compania VELUX

VELUX este o companie daneză înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, de a asigura lumină naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor.
În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume.

Numele VELUX derivă din două cuvinte, VEntilaţie şi LUX (termenul latin pentru lumină), fiind marcă înregistrată încă din anul 1942. Astăzi, după mai mult 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansardă într-o şcoală din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat dar valorile au rămas aceleaşi. Încă de la început, VELUX şi-a propus să fie o companie model, care fabrică produse folositoare oamenilor şi care îşi tratează clienţii și furnizorii într-un mod exemplar.

Prin produsele inventate şi dezvoltate în ultimii 70 de ani, contribuim la îmbunătăţirea climatului interior al spaţiilor de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei. La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuinţele sustenabile – cunoscută sub denumirea de Casă Activă – ce presupune construirea de clădiri care produc mai multă energie decât consumă, asigurând în acelaşi timp un mediu mai sănătos, mai curat şi mai sigur.

Prezenți pe piaţa din România de 15 ani, comercializăm cea mai vastă gamă de ferestre de mansardă, potrivite atât acoperişurilor înclinate cât şi celor terasă, jaluzele, rulouri interioare şi parasolare, panouri solare termice, produse de instalare şi izolare termică, dispozitive de comandă şi control. Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcții, clădiri noi sau renovate, publice sau private, și sunt comercializate exclusiv prin rețeaua națională de distribuitori specializați în domeniul materialelor de construcții.

Mai multe informații, pe www.velux.ro
Mădălina Petrescu, Marketing and Design Manager
VELUX Romania S.R.L.
Telefon: + 40 268 40 27 44
E-mail: romania.marketing@velux.comNiciun comentariu: